Tarvitsetko apua?

Kärpäslätkä Miekka

11,90 €
Sis. alv
- +
Kun hätä on suurin, on apukin lähellä. Tässä tapauksessa hätä olkoon inhottava, lihava kärpänen ja apuna upea miekka-kärpäslätkä, joka kelpaisi varmasti vaikka Zorrolle itselleen. Sivalla kerran, sivalla toisen kerran, ja palauta rauha ja järjestys kotiisi. Tilaa nyt lähestyvää kesää varten ilmaisuvoimainen kärpäslätkä, jotta et varmasti seiso avuttomana, kun suven ensimmäinen surisija rikkoo kotisi rauhan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kesä tulee ja tuo tullessaan pitkät päivät uimarannalla, laiskat lomaviikot ja auringossa sulavat jätskitötteröt. Toisaalta se tuo myös hyttyset, kärpäset ja muut ötökät, joita talviaikaan ei tule ikävä. Enää sinun ei kuitenkaan tarvitse kavahtaa näitä kohtaamisia, olipa kyse lähes minkälaisesta pörriäisestä tahansa. Tartu miekkaan ja ötökkäongelma on ratkaistu käden käänteessä, kirjaimellisesti.

Miekka-kärpäslätkä on aikamoinen erikoisuus ja ehdottomasti sankarin valinta. Todellinen taistelija valitsee kärpäslätkän, jossa on asenne kohdallaan – työvälineillä nimittäin on väliä lopputuloksen kannalta. Muotoilultaan kärpäslätkä on todella tyylikäs. Sen kädensija muistuttaa ulkomuodoltaan miekan kahvaa, verkko-osa taas muistuttaa muodoltaan ritarikunnan vaakunaa ja värinä on kohtalokas punainen.

Hanki miekka-kärpäslätkä vakiovarusteeksi kesämökille tai kotiin, pieneksi tupaantuliaislahjaksi tai anna se ystävälle vaikka vain huvin vuoksi. Tämän lätkän lähistöllä yksikään pörriäinen ei ole turvassa, vaan surinan kuullessasi voit käydä epäröimättä taistoon!

Tuotetiedot

Kärpäslätkä Miekka

  • Materiaali: muovi
  • Mitat: n. 50 x 12 x 10 cm
  • Väri:punainen
2020-09-22T15:59:56+00:00