Tarvitsetko apua?

Asustenaulakko

24,90 €
Sis. alv
- +
Nyt käsilaukut, kangaskassit ja ostossäkit järjestykseen! Tämä asustenaulakko on loistava keksintö ja tarpeellisin lahjaidea kaikille, joilla on laukkuja ja muita asusteita enemmän kuin eteisen vaateripustimiin mahtuu. Asustenaulakkoon mahtuu 12 laukkua tai vaikka kenkäparia, ja ne pysyvät nätisti järjestyksessä. Naulakko ei vie paljoakaan tilaa, ja käsilaukut eivät enää koskaan loju ympäriinsä. Tämä on täydellinen lahjaidea kaikille naisille ja tätä parempaa pakettia ei voi tyttöystävälle, vaimoille tai äidille antaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kyllähän jokaisella naisella vähintäänkin monta käsilaukkua olla pitää. Laukkuja tarvitaan niin arkeen kuin juhlaan, erilaisten asukokonaisuuksien täydentämiseen, kauppareissulle ja pitkiin bileiltoihin kaupungilla. Yksi laukku jakkupuvulle, toinen pikkumustalle, kolmas lenkkipolulle, kangaskassi kauppaan ja desing-luomus edustustilaisuuksiin. Yleensä laukut täytyy varastoida lipastoon, josta niitä on hankala kaivella, jotkut kuulemma säilyttävät laukkujaan ihan lattiallakin. Kuulostaa epäkäytännölliseltä.

Tätä oivallista keksintöä helpompaa ei asusteiden säilyttäminen ja järjestyksessä pitäminen ole: vaaterekille tai vaatekaappiin ripustettava, kompakti ja vain vähän tilaa vievä asustenaulakko sisältää 12 säilytyslokeroa. Näin laukut ja asusteet pysyvät naulakossa suorina ja siisteinä. Naulakon yläosaan on asennettu kaksi ripustinta, ja se pysyy paikoillaan niin vaatekaapissa kuin rekilläkin. Naulakon käyttömahdollisuudet ovat rajattomat: taskuihin voi ujuttaa laukkujen sijaan vaikka korkokenkiä, lakanoita tai pyyhkeitä. Säilyttääpä joku kuulemma naulakossa pehmolelujakin.

Tämä asustenaulakko on täysin ohittamaton lahjaidea jokaiselle naiselle, äidille, tyttärelle, avokille, vaimolle ja isomummolle. Kollegalle annettuna se on lahja, joka lähentää, ja tupaantuliaislahjana se miellyttää käytännöllisyydellään. Joululahjaksi, ystävänpäivämuistoksi, syntymäpäiville tai nimipäivän huomionosoitukseksi: tällä lahjalla ilahdutat takuuvarmasti.

Tuotetiedot

  • väri: musta
  • materiaali: 100% polyesteri
  • mitat: 25 cm x 136 cm
  • tilaa 12 laukulle
  • säilytyslokeroiden mitat vaihtelevat, suurimmillaan läpimitta 46 cm
2020-10-21T12:18:32+00:00