Tarvitsetko apua?

Käsipainoksi muotoiltu Lusikka

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Jos olet ahkera kuntosalilla kävijä, tässäpä olisi lusikka juuri sinun aamiaispöytääsi! Käsipainoksi ja sitä kannattelevaksi kädeksi muotoiltu lusikka tuo puhtia päivään ja muistuttaa päivän kuntoilusta hauskalla tavalla. Loistava lahjaidea jokaiselle kunnostaan huolehtivalle!

Other customers bought

Kuvaus

Käsipainoksi muotoiltu lusikka saa upealla muotoilullaan, kullanvärisellä "käsivarrellaan" sekä "Breakfast of Champions" -tekstillään aamupalaa nauttivan rintakehän nousemaan, ryhdin suoristumaan ja mielen jo odottamaan päivän salitreenejä!

Olitpa sitten itse himokuntoilija tai sellainen löytyy joko perheestäsi tai ystäviesi joukosta, tämä lusikka on salilla ahkeraan kävijälle mitä mainioin lahja, joka ei pelkästään muistuta aamupalapöydässä tästä rakkaasta harrastuksesta, vaan myöskin tituleeraa tekstillään omistajansa mestariksi!

Hanki sekä mieltä että kehoa nostattava lahja piristämään urheiluhullun tulevia ruokailuhetkiä. Tällä lusikalla puurot, rahkat ja muut treenaajan luottoeväät maistuvat ehdottomasti paremmalta kuin tavanomaisella!

Tuotetiedot

Käsipainoksi muotoiltu Lusikka

  • Lusikka, jonka toisessa päässä käsipaino
  • Pakkauksen koko: 275 x 275 x 15 mm
2020-09-24T18:09:34+00:00