Tarvitsetko apua?

Kätyri Bob 3D-lamppu

47,90 €
Sis. alv
- +
Nyt tänne niitä banaaaaaneja! Kätyrit ovat palanneet, ja tarkemmin sanottuna Kätyri Bob tarkkailee sinua makuuhuoneen seinälle nostettuna 3D-lamppuna. Tämä hauska valaisin luo kolmiulotteisen illuusionsa valaisimen ympärille kiinnitetyn tarran kautta. Aivan mahtava lahja jokaisen teinin makuuhuoneeseen – ja miksei kenen tahansa Kätyrit-fanin sisustukseen. Mutta tarina ei kerro, kuka tai mikä on lyönyt Kätyri Bobin niin voimakkaasti seinään, että maali on halkeillut ympäriltä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kätyrit, englanniksi ”Minions”, ovat pieniä keltaisia kavereita, joiden huumorintaju on sopivasti vinksahtanut ja mielessä on aina pahimman mahdollisen tyrannin palveleminen. Nämä sinisiin haalareihin ja suuriin suojalaseihin pukeutuneet pahantekijät rakastavat banaaneja sekä kujeiden tekemistä. Yksinkertaisemmin sanottuna, kukapa voisi vastustaa Kätyreiden kelvotonta charmia!

Kätyrit ovat seikkailleet kahdessa Itse ilkimys -elokuvasarjan osassa (kolmas tulossa!) ja lisäksi omassa leffassaan, josta muodostui huikea kansainvälinen menestys. Kätyrit ovat kaikkialla, ja nyt voitkin ripustaa seinälle Kätyri Bobin, tuon Kätyreistä kenties kokemattomimman mutta sopivasti innokkaan – hienona kolmiulotteisena lukulamppuna. 3D-efektin saa aikaan lampun ympärille liimattava tarra, ja tämä lamppu onkin myös hieno sisustuselementti, ja toki myös erittäin toimiva lukulamppu. Lampun kolmiasentoinen virtakytkin on mahdollista säätää ajastinasentoon, jossa lamppu sammuu puolen tunnin päällä olon jälkeen. Se jos mikä on kätevää, jos sattuisi vaikka nukahtamaan yökirjan ääreen. Lamppu on vaivaton kiinnittää seinään pakkauksessa mukana tulevan asennussarjan sekä käyttöohjeiden avulla.

Tämä on kerrassaan mainio lahja teini-ikäiselle Kätyreiden maailmaan hurahtaneelle, sukupuoleen katsomatta. Tilaa heti Kätyri Bob 3D-lamppu lahjaksi ja ilahduta lahjan saajaa tällä hupaisalla valaisimella.

Tuotetiedot

  • ripustetaan tarranauhalla (ei mukana pakkauksessa) tai ruuveilla (tappi ja ruuvit mukana pakkauksessa)
  • sisältää käyttöohjeet
  • mukana 3D-tarra
  • suositellaan asennettavaksi tasaiselle pinnalle
  • kolmikohtainen kytkin: koko ajan päällä, 30 minuuttia päällä, pois päältä
  • mitat: 15,6 cm x 4,1 cm x 18,6 cm
  • paristot eivät sisälly pakkaukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-29T12:01:18+00:00