Tarvitsetko apua?

Kaulaketju kolikkoriipuksella, helmillä ja kaiverruksella

85,90 €
Sis. alv
-25,00 %
- +
Taattu katseenvangitsija: tämä kaulaketju kullatulla hopeariipuksella sekä helmikoristeilla on uskomattoman näyttävä! Sopii lahjaksi kaikkiin kuviteltavissa oleviin tilanteisiin ja viimeistellään lahjansaajan nimikirjaimella. Erinomainen lahjaidea, väitämme lahjat.fi-toimituksessa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Tämä koru totisesti erottuu joukosta! Ensinnäkin se sisältää ahjansaajan nimikirjaimella koristellun riipuksen, joka olisi jo sellaisenaan upea lisä kaulaketjuun. Lisäksi ketjuun on asetettu helmistä koostuva koriste, joka luo siihen modernin säväyksen ja tekee korusta huomiota herättävän sekä näyttävän. Tästä ei yksinkertaisesti kaulaketju kauniimmaksi muutu! Suosittelemmekin lämpimästi lahjaksi läheiselle ihmiselle, niin synttäreiksi, jouluksi kuin vaikkapa ystävänpäiväksi!

Helmikoriste tekee ketjusta myös raikkaan ja nuorekkaan, ja se soveltuukin loistavasti lahjaksi vaikka siskollesi tai tyttöystävälle. Korun materiaalina on arvokas hopea, mikä tekee lahjasta entistäkin juhlavamman. Koru on niin ikään aina ajaton ja toimiva lahjaidea, joten tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • materiaali: kullattu hopea
  • värit: kulta; helmien värit sininen, vihreä, rosé ja akvamariini
  • ketjun pituus: 90 cm
  • kaiverrus: 1 kirjain

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-22T19:33:06+00:00