Tarvitsetko apua?

Kaulaketju kolikkoriipuksella ja kaiverruksella

67,90 €
Sis. alv
- +
Kukapa ei rakastaisi koruja? Ne ovat näyttäviä, arvokkaita ja aina osuvia lahjoja, ja tästä kaulaketjusta tekee vielä ekstratoimivan lahjaidean sen mukana tulevaan kolikkoriipukseen kaiverrutettava nimikirjain: voit näin kustomoida korun lahjansaajalle ja tehdä tästä tuotteesta entistä henkilökohtaisemman!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kaulaketju on hillitty ja elegantti – täydellinen lisä niin arkipukeutumiseen kuin juhlavaatteisiinkin. Se sopii loistavasti lahjaksi kaikille korujen ystäville, ja lisäksi kolikkoriipukseen kaiverrettava nimikirjain tekee lahjasta entistä henkilökohtaisemman. Eikö kuulostakin aivan ohittamattomalta lahjaidealta?

Tämä kaulaketju kolikkoriipuksella sopiikin erinomaisesti annettavaksi vaikkapa vaimollesi tai tyttöystävällesi hänen merkkipäivänään. Se ei varasta huomiota vaan täydentää pukeutumisen – täydellinen tuote moneen tilanteeseen. Koru on valmistettu arvokkaasta hopeasta ja sen yksityiskohdat ovat laadukasta työtä! Tilaa nyt ja ilahduta läheistä ihmistä tällä hienolla tuotteella!

Tuotetiedot

  • materiaali: rosékullattu hopea
  • riipuksen halkaisija 16 mm
  • ketjun pituus 40–48 cm (säädettävissä)
  • kaiverrus 1 kirjain

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-10T09:33:41+00:00