Tarvitsetko apua?

Kaulaketju sydänkelloriipuksella ja kaiverruksella

34,90 €
Sis. alv
- +
Aivan ihana Valentinen päivän lahja rakkaalle ihmiselle ja parisuhteen kaunis symboli: tämä kaulaketju on toki sellaisenaankin upea ja ihana koru, mutta sen riipukseen kaiverrettavat nimet tekevät siitä ainutlaatuisen rakkausesineen. Kaiverruta sydämeen mielitiettysi ja itsesi nimet ja riipus muuttuu suhteenne sineteksi. Ihana kihlajaislahja tai vaikkapa häälahjakin! Korun viimeistelee sydänriipuksen sisään asennettu kello. Tämä onkin yhtä aikaa perinteinen ja moderni koru ja kaunis pukeutumistarvike juhlatilaisuuksiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä lahjassa on aivan kaikki: se on yhtä aikaa kaunis ja juhlava kaulakoru, kvartsitekniikalla toimiva taskukello ja aivan ihana rakkausriipus, johon kaiverretaan parisuhteen osapuolten nimet päivämäärän kera.

Kaiverrus on korussa neljällä rivillä; ylimälle ja toisiksi alimmalle kaiverretaan lahjan antajan ja saajan nimet ja keskimmäiselle esimerkiksi &-merkki. Alimmalla rivillä on päivämäärä. Kun annat tämän korun tyttöystävällesi tai vaimollesi lahjaksi, parisuhteenne saa ihanan symbolin. Tämä koru sydänriipuksella onkin mitä romanttisin lahja esimerkiksi vuosipäiväksi, kihlajaislahjaksi tai ystävänpäivänä.

Koru on valmistettu kestävästä metallista, ja se on kullattu jotta siitä on saatu erityisen juhlava. Koru sopiikin loistavasti puettavaksi esimerkiksi iltapuvun kanssa. Kokonaisuus on viimeistelty sydänriipuksen sisään asennetulla taskukellolla, joka on sijoitettu helmiympyrän sisään. Kello toimii luotettavalla kvartsimekaniikalla ja tekee tästä korusta vielä hivenen persoonallisemman. Kello on siro ja pieni eikä missään nimessä tee korusta raskaan oloista. Jos et avaa sydänriipusta, kukaan ei edes tiedä, että se kätkee sisäänsä kellon.

Tämä kaulaketju on ihana lahjaidea rakkaalle, ja sen antaminen on juhlallinen ja romanttinen teko. Kokeile myös ystäväpariskunnalle häälahjaksi tai vanhemmillesi heidän vuosipäivänään.

Tuotetiedot

  • kellokoneisto: kvartsi
  • karabiinilukko
  • materiaali: metalli, lasi, ruostumaton teräs
  • mitat: ketjun pituus 72 cm; sydänriipus 2,8 cm x 2,8 cm x 0,9 cm; kellon läpimitta 1,2 cm
  • väri: kullattu
  • kaiverrus neljällä rivillä; ensimmäisellä kolmella 6 + 8 + 6 kirjainta, ei erikoismerkkejä; neljännellä päivämäärä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-26T23:10:11+00:00