Tarvitsetko apua?

Kaulakoru kahdella mini-tunnistuslaatalla ja kaiverruksella

20,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
”Dog Tag” eli sotilaiden kaulassa oleva tunnistuslaatta on nyt muutettu komeaksi ja karismaattiseksi koruksi – ja niitä on tässä upeassa tuotteessa kaksin kappalein. Isompaan tunnistuslaattaan kaiverretaan lahjansaajan ja -antajan nimet, ja näin siitä tuleekin ihana rakkauslahja parisuhteen molemmille osapuolille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kaulaketju sisältää kaksi minikokoista tunnistuslaattariipusta, jotka ovat lainanneet ulkomuotonsa sotilaiden käyttämiltä ”Dog Tageiltä”. Kyseessä on rohkea ja rouhea koru, joka ei jätä kylmäksi ja joka suorastaan huutaa huomiota. Mutta rankassa ulkoasussa on pehmeä ja romanttinen reuna: tunnistuslaatan keskelle kaiverrutetaan esimerkiksi rakastavaisten nimet ja heidän vuosipäivänsä päivämäärä, ja ”Dog Tag” muuttuu ihanaksi parisuhteen symboliksi.

Tämä koru on valmistettu laadukkaasta teräksestä ja se näyttää kaulalla kerrassaan upealta. Koru soveltuu myös useiden asukokonaisuuksien kanssa puettavaksi – sopii siis niin arkeen kuin juhlaankin. Tilaa nyt lahjaksi vaikka kaksin kappalein: itsellesi ja kumppanillesi!

Tuotetiedot

  • karabiinilukitus
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • mitat: ketjun pituus 45 cm + 5 cm pidennys, suuri riipus 2,6 cm x 1,4 cm, pieni riipus 2,4 cm x 1,3 cm
  • väri: hopea
  • kaiverrus neljällä rivillä, à 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2020-06-05T20:52:45+00:00