Tarvitsetko apua?

Kaulakoru sydänriipuksella ja koristekivellä

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kaunis ja elegantti hopeanvärinen sydänriipus tyylikkäällä pienellä koristekivellä on romanttinen lahjaidea rakkaalle. Riipukseen on mahdollista kaiverruttaa omavalintaiset nimikirjaimet, kuten molempien etunimien alkukirjaimet X&Y ja näin varmistaa, että koru on ainoa laatuaan oleva henkilökohtainen huomionosoitus. Upea lahjaidea täynnä täynnä sydämellistä rakkautta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Puhdaslinjainen koru ilman kitschiä ja kiemuroita: tyttöystäväsi tai vaimosi rakastuu tähän laadukkaaseen sydänriipukseen koristekivellä ja kantaa sitä rinnallaan yötä päivää. Riipus toimii samanaikaisesti katseenvangitsijana ja huokuu hillittyä eleganssia.

Ainutlaatuisen tästä kauniista riipuksesta tekevät siihen kaiverrettavat nimikirjaimet, minkä ansiosta korusta tulee romanttinen lahjaidea omalle sydänkäpyselle. Kiiltäväpintaiseen riipukseen on mahdollista teetättää pariskunnan molempien osapuolten etunimien alkukirjaimet, jotka yhdistetään esim. & -merkillä.

Sinun ei välttämättä tarvitse odottaa ystävänpäivään asti (vaikkakin se on kuin tehty ystävänpäivälahjaksi) yllättääksesi rakkaasi tällä romanttisella lahjalla. Sydänkoru henkilökohtaisella kaiverruksella sopii erinomaisesti myös syntymäpäivälahjaksi, joulupakettiin, vuosipäivän kunniaksi tai vaikka vain spontaaniksi rakkaudenosoitukseksi ilman sen suurempaa merkkipäivää.

Milloin ikinä rakkaasi avaakaan lahjan, ja löytää paketista kauniin sydänriipuksen, ihastus on taattu. Elegantti sydänriipus koristekivellä ja kaiverruksella on klassinen rakkaudenosoitus, joka ei jätä elämäsi naista kylmäksi.

Tuotetiedot

  • Hopeanvärinen kaulaketju sydänriipuksella ja koristekivellä
  • Riipus:
  • Mitat: 2,8 x 3 cm
  • Kiilloitettua ruostumatonta terästä
  • enkilökohtainen kaiverrus nimikirjaimilla
2020-10-27T01:40:29+00:00