Tarvitsetko apua?

Kaulin Lyijykynä

12,90 €
Sis. alv
- +
Tee leipomisesta entistä hauskempaa tämän persoonallisen kaulimen avulla. Tämä lyijykynää muistuttava kaulin sopii erinomaisesti lahjaksi piirtämisestä ja kirjoittamisesta pitävälle leipurille. Piristä keittiötäsi tällä hauskalla katseenvangitsijalla, joka erottuu selkeästi muista tavanomaisista kaulimista.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Tässäpä vasta täydellinen lahja innokkaalle jauhopeukalolle, jolta sujuvat niin pullat, piirakat kuin leivätkin. Ja vaikka leipominen ei vielä ihan sujuisikaan, tämän jättikokoista lyijykynää muistuttavan kaulimen avulla leipomisesta tulee entistä hauskempaa ja anteeksiantavampaa, sillä kaulin aikaansaa vähintäänkin sivusta seuraavien makeat naurut! Tämän lisäksi keittiösi saa aivan uutta ilmettä tämän omaperäisen kaulimen koristaessa huonetta. Kerrassaan erinomainen lisätarvike ahkeran leipojan keittiöön!

Lahjoita tupaantuliaislahja, joka on tyylikäs, käytännöllinen ja hauska yksityiskohta trendikkäässä keittiössä. Ulkonäöltään lyijykynää muistuttava kaulin on jokaisen kotileipurin toivelahja, jolla onnistuvat käden käänteessä erilaiset leivonnaiset ja pikkusuolaiset. Kaulin antaa iloisen ilmeen kotiisi ja ilahduttaa erityisesti perheen pienimpiä leipureita. Hauskan ulkoasun lisäksi kaulin on erinomainen apulainen erilaisten taikinoiden kaaviloinnissa ja kaulimisessa. Hauska kapine keittiössä!

Tuotetiedot

Kaulin Lyijykynä

  • Valmistettu korkealaatuisesta pyökistä
  • Muovia oleva "Pyyhekumi" voidaan poistaa
  • Mitat: n. 40 × 2,5 cm
  • Ainoastaan käsinpesu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-14T08:24:00+00:00