Tarvitsetko apua?

Keittokauha Joutsen

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Joutsen-keittokauha ei ole pelkästään kaunis muodoltaan, vaan se on myös hyvin käytännöllinen sen seisovan ominaisuuden sekä sille tarkoitetun alustan ansiosta. Kauhan liemiosa on muotoiltu siten, että se pysyy pystyssä alustalla ilman tukea. Suomen kansallislinnun muotoinen kauha on upea ilmestys keittoruokaa tarjoillessa ja kuuluu ilman muuta juhlapöytäänkin. Joutsen-keittokauhan alusta kerää mahdolliset keittopisarat ja pitää näin pöydän siistinä ja mahdollistaa keittoastian sulkemisen kunnolla, sillä kauha ei ole kannen ja kulhon välissä. Tilaa kaunis ja käytännöllinen Joutsen-keittokauha joko valkoisena tai mustana!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joutsen-keittokauhat on valmistettu kevyestä ja kestävästä polypropeenista. Kauhat voi pestä astianpesukoneessa ja ne on muutenkin helppo ja nopea puhdistaa juoksevan veden alla. Kauhan mitat ovat noin 8 x 29 senttimetriä ja alustan halkaisija on noin kymmenen senttimetriä. Kauhat ovat pareittain kauniita kihlalahjoja, sillä oikeiden joutsenten tapaan myös näiden joutsenten kohdatessa niiden kaulat muodostavat kauniin sydämen. Hääjuhlissa Joutsen-keittokauhapari on omiaan tarjoilemassa alkukeittoa ja myöhemmin juhlaboolia.

Keittiön tarve-esineet voivat olla myös kauniita, sen todistavat nämä herkät Joutsen-keittokauhat. Joutsenen pitkä kaula toimii kauhan vartena ja kauhan liemiosa jatkaa pelkistettyä ja tyylikästä muotoilua. Joutsen-keittokauhan käytännöllisyyttä lisää sen alusta, jonka päälle kauha on helppo laittaa seisomaan ja joka kerää mahdolliset pisarat keitosta tai boolista. Näin pöytä ja pöytäliina pysyvät puhtaina. Intohimoiset kotikokit eivät pelkästään nauti ruoanlaittamisesta vaan heille kauniit esineet pöytien kattauksessa ja ruokien esillelaitossa ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin itse ruokakin. Tilaa siis lahjaksi Joutsen-keittokauhat intohimoisille kokeille ja kauniiden käyttöesineiden ystäville!

Tuotetiedot

Joutsen-keittokauha

  • Seisova kauha ja sille sopiva alusta
  • Värivaihtoehdot: musta tai valkoinen
  • Materiaali: polypropeeni
  • Helppo puhdistaa
  • Tiskikoneen kestävä
  • Mitat: kauha n. 8 x 29 cm, alustan halkaisija n. 10 cm
  • Paino: n. 82 g
  • Huomioitavaa: ei sovellu mikroaaltouuniin
2020-09-24T16:30:29+00:00