Tarvitsetko apua?

Keskisormi-muki

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Erinomaisen humoristinen lahjaidea on tässä: hilpeä juomamuki paljastaa tyhjennyttyään oikeat aikomuksensa, sillä juoman pinnan alta mukin pohjasta paljastuu keskisormea näyttävä käsi. Tämä muki haistatteleekin käyttäjälleen niin hilpeästi, että ei sille oikein voi loukkaantuakaan. Mahtava lahjaidea ja ensiluokkainen tuliainen esimerkiksi ystävien tupareihin tai sukulaislapselle ensimmäiseen omaan kotiin. Huumoria tarvitaan arkeen aina, ja sitä tämä röyhkeä muki totisesti toimittaa. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

On hyvä saada kokea hieman solvausta ja julkeutta heti aamukahvin kera – tämä humoristinen muki nimittäin näyttää juojalleen keskisormea. Kun mukissa oleva neste on juotu, pohjalta paljastuu nyrkissä pystyssä oleva ”fingeri”, ja päivän tunnelataus on huipussaan heti aamutuimaan! On sillä otsaa mutta ei sille oikein vihainenkaan voi olla…

”Keskisormi”-juomamuki on korkealaatuisesta keraamisesta savesta valmistettu astia, jolla on ilmiselvästi pahemman laatuinen asenneongelma. Tarjoile esimerkiksi kylään tulevalle ystävällesi sumpit tästä mukista ja nappaa kameraan hänen tyrmistynyt ilmeensä, kun kahvit on juotu ja muki paljastaa aikomuksensa. ”Keskisormi”-muki onkin aivan mahtava ja kevytmielinen lahja esimerkiksi läheiselle ystävälle, veljelle tai siskolle tai sukulaiselle. Tämä lempeän pissapäinen ja rakastavan piruileva muki on konepesua ja mikroaaltouunia kestävä, ja siitä uhkaakin vaivihkaa tulla käyttäjänsä lempikahvikuppi, sillä eihän arki tunnu aivan normaalilta ilman päivittäistä keskisormea ja haistattelua. Kolmen desin vetoisena se on myös juuri sopivan kokoinen aamukahviastia.

Suosittelemme tätä pahansisuista kahvikuppia lahjaksi esimerkisi syntymäpäiville tai tupaantuliaiseksi. Tilaa nyt ja lahjoita saajalleen astian mukana annos hyvää mieltä ja naurua – varma onnistuminen!

Tuotetiedot

  • materiaali: keramiikka
  • läpimitta: 8,5 cm
  • tilavuus: n. 3 dl
  • konepestävä, mikroaaltouunin kestävä
2020-06-05T17:11:06+00:00