Tarvitsetko apua?

Kikkerland Kamera kynänteroitin

14,90 €
Sis. alv
- +
Kamera käy, joten nyt hymyä! Mutta hetkinen, tämä veivattava aparaattihan ei olekaan vanhan mallinen elokuvakamera vaan erinomaisen tyylikäs kynänteroitin, jolla teroitat helposti ja tehokkaasti kaikki lyijykynät ja puuvärit, paksuuteen ja materiaaliin katsomatta. Teroittimen tyhjentäminen on helppoa, sillä roskasäiliö lähtee irti. Osta tämä kaunis sisustuselementti ja täysin tarpeellinen toimistotavara lahjaksi koululaiselle, opiskelijalle tai elämässään paljon paperitöitä tekevälle. Toimi heti ja ilahduta ystävääsi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Älä anna ulkonäön hämätä. Tämä kaunis tarve-esine näyttää vanhanaikaiselta elokuvakameralta, joka saatiin käymään ja filmi pyörimään kammesta veivaamalla. Mutta ilmiasu pettää: kyseessä on upeinta modernia muotoilua edustava Kikkerland kynänteroitin, ja kampea kiertämällä saat niin lyijykynät kuin puuväritkin teroitetuksi, nopeasti ja tehokkaasti. Teroittimessa on säädettävä teräosa, ja kaiken paksuiset kynät ohuista muistiinpanolyijäreistä paksuimpiin puuväreihin saadaan vaivattomasti teroitetuksi tällä Kikkerland kynänteroittimella.

Teroittimen tyhjentäminen on myös helppoa. Roskasäiliö lähtee teroittimen rungosta irti, ja sen takaisin kiinnittäminen on yhtä vaivatonta kuin pois ottaminenkin. Ei muuta kuin veivistä kiinni ja teroittamaan!

Kikkerland on alun perin pohjoisamerikkalainen suunnittelutoimisto, jonka tarve-esineet ja sisutuselementit ovat tyylikästä ja trendikästä teollista nykymuotoilua. Kikkerland-tuotteet ovat huippulaadukkaita ja kestäviä, ja ne on suunniteltu alan osaavimpien ammattilaisten muotoilupöydillä. Kikkerland on yksinkertaisesti kiehtova design-merkki.

Osta tämä hieno Kikkerland kynänteroitin lahjaksi koululaiselle tai opiskelijalle, ja hänen ei tarvitse kärsiä enää tylsistä kynistä. Teroittimia tarvitaan aina, ja mikä olisikaan passelimpi tarve-esine paljon paperitöitä tekevälle? Lahja sopii erinomaisesti myös toimistotyöläiselle, ja se soveltuukin vaikka liikelahjaksi tai joululahjaksi kollegalle.

Tuotetiedot

  • teroittimen terä säädettävissä eri kokoisille lyijykynille
  • materiaali: muovi
  • väri: musta/hopea
  • mitat: 11 cm x 6 cm x 9 cm
  • paino: 200 g
2020-10-27T03:37:04+00:00