Tarvitsetko apua?

Kikkerland kirjakorulipas

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Naisen paras korulipas on tässä! Kikkerland kirjakorulipas onkin ohittamaton lahjaidea silloin, kun tarvitaan huomaamaton ja turvallinen säilytyspaikka koruille. The Book of Treasures lukee kirjan kannessa, ja se onkin ainoa vihje siitä, mitä opus mahtaa sisältää. Kirjaksi naamioitunut korulipas ei pistä hyllyssä silmään ja säilyttää korut hellässä huomassaan – lippaassa on omat osastonsa erikokoisille koruille. Lahjoita turvallisuuden tunnetta rakkaallesi tämän hauskan ja käyttökelpoisen korulippaan muodossa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”The Book of Treasures” näyttää kirjahyllyssä ihan tavalliselta tietokirjalta eikä se vedä puoleensa ylimääräistä huomiota. Lähempi tarkastelu kuitenkin osoittaa, että kirja on itse asiassa keinonahkainen korulipas, jonka sisään mahtuvat omiin osastoihinsa niin sormukset, renkaat kuin ketjutkin. Lippaan sisus on jaettu pellavaisilla väliseinillä useaan osaan, ja korut säilyvätkin hyvässä järjestyksessä.

Toki tämä lipas on myös turvallinen piilo koruille sellaisessa epätodennäköisessä tilanteessa, jossa kotiin murtaudutaan. Mikään kirjassa ei kerro, että se sisältää arvoesineitä. Murtovarkaalle ei juolahtaisi mieleenkään tutkia kirjahyllyä korujen toivossa. Joskus asiat ovat eniten turvassa näkösällä – siellä, missä vähiten luulisi. Ja näyttäähän ”kirja” hyllyn nurkassa toki itsessäänkin komealta! Tämä on niinikään pistämätön lahja esimerkiksi mummollesi, jolle on jo kertynyt koruja huolehdittavaksi asti. Käytännöllinen ja turvallinen lahjaidea myös ylihuolehtivalle ystävälle, hajamieliselle sukulaiselle tai huolimattomalle kollegalle.

Lippaan takana on alkujaan yhdysvaltalainen Kikkerland-suunnittelutoimisto, jonka tarve-esineet ja sisutuselementit edustavat trendikkäintä teollista nykymuotoilua. Kikkerland-tuotteet ovat huippulaadukkaita ja ne on suunniteltu alan osaavimpien ammattilaisten muotoilupöydillä. Kikkerland on yksinkertaisesti kiehtova design-merkki. Tämä korulipas onkin yksinkertaisuudessaan nerokas esine ja aivan mahtava lahjaidea läheiselle ihmiselle.p>

Tuotetiedot

  • * Kirjan otsikko: ”The Book of Treasures”
  • * materiaalit: keinonahka, pellava (sisus)
  • * väri: musta
  • * mitat: 22 cm x 15 cm x 4 cm
2020-10-23T15:43:20+00:00