Tarvitsetko apua?

Kinkkutyyny

56,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kinkkutyyny ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta. Sisustuselementtinä se kerää ihastuneita ja ällistyneitä katseita. Lahjaksi kinkkutyyny sopii lihatuotteiden ystävälle, joka ymmärtää hyvän huumorin päälle. Grillausjuhliin tyynyt sopivat koriste-elementeiksi kuin nenä päähän. Hauskaksi tupaantulaisilahjaksi kinkun koipi on ehdottomasti hauska ja mielenkiintoinen valinta. Aidon näköinen kinkkutyyny näyttää haukattavalta, mutta onkin suloisen pehmeä ja rutistettava. Kääräise pehmeä potka pakettiin ja anna lahja joka huomataan varmasti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hanki tämä upea kinkkukuosinen pehmo pakettiin kaikille, jotka arvostavat kekseliästä ja yksilöllistä lahjaa. Käsintehty pehmoinen potka on upeasti suunniteltu ja todellista huippudesignia! Sen pinta on maalattu ja värjätty luonnollisilla väriaineilla, joka tekee tyynystä turvallisen ja mukavan käyttää. Kinkkutyyny näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta kaikenlaisissa sisustusratkaisuissa ja tyyleissä. Joko se on piristävä ja huomion keräävä poikkeuksellinen elementti muuten neutraalissa sisustuskokonaisuudessa tai se on osa omanlaistaan ja persoonallista tyyliä, johon se istuu täydellisesti.

Kinkkukuosi on omiaan herättämään huvittuneita reaktioita. Huumorimiehen ja -naisen keittiöön, olohuoneeseen, pihapatiolle tai vaikkapa makuuhuoneen sängyn päälle tämä omalaatuinen ja hauska tyyny sopii erityisen hyvin. Kevään tullen grillijuhlat pääsevät kunnolla käyntiin ja mikä olisikaan hauskempi vieminen järjestäjälle kuin tämä kinkunmuotoinen pehmoinen koristetyyny. Paitsi upea ilmestys, on se myös mukava käyttää. Niin aikuiset kuin lapsetkin voivat torkkua tyynyn päällä tai sitä voi pitää mukavasti unien ajan kainalossa.

Hanki synttärilahjaksi, häälahjaksi tai tupaantuliaistervehdykseksi hänelle, joka syystäkin näkee tämän upean tuotteen hienouden. Jos tavanomaiset ja tylsät lahjaideat eivät hetkauta ja haluat antaa jotain erilaista ja muistettavaa, on tämä kinkkutyyny oiva ratkaisu!

Tuotetiedot

  • pintakäsitelty luonnollisilla väriaineilla
  • käsin valmistettu
  • konepesu enintään 30 asteessa
  • pintakuviointi: kinkkukuvio
  • mitat: 45 cm × 30 cm
  • materiaali: polyesteri
2020-10-27T01:32:54+00:00