Tarvitsetko apua?

Kirjanmerkki Veri

19,90 €
Sis. alv
- +
Tämä ”verta valuva” kirjanmerkki on takuulla kaikkien kauhukirjallisuuden ystävien suosikki. Tätä tarvitaan tietenkin vain silloin, kun kirjan malttaa jättää kesken. Merkki toimii silloin suunnannäyttäjänä oikealle sivulle seuraavalla lukukerralla ja vie lukijansa oitis kauhu- tai jännäritunnelmaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sinulla ei ole aina ehkä mahdollisuutta lukea kirjaa loppuun saakka yhdellä kertaa tai joskus voit muuten vain haluta keskeyttää nauttiaksesi lukemisen tarjoamasta kokemuksesta pidempään. Silloin on hyvä merkata sivu kirjanmerkillä eikä taitella sivuja ruman näköisiksi. Ja miksi et tekisi sitä tyylillä! Parhaiten tämä ”Veri” kirjanmerkki sopii kauhukirjojen väliin, mutta kukaan ei kiellä käyttämästä sitä muissakaan kirjoissa. Kun asetat kirjanmerkin paikalleen, veri näyttää ikään kuin valuvan kirjan sisältä. Silikoni on hyvä aine kirjanmerkkinä, sillä se on taipuisaa ja merkki pysyy sen avulla hyvin paikallaan. Tyylikäs merkki on hauska kontrasti rakkausromaanin välissä ja tietenkin se sopii upeasti lääketieteellisten julkaisujen välimerkiksi!

Mahtava lahjaidea lukutoukalle ja esimerkiksi lääketiedettä opiskelevalle. Punainen, veren näköinen valuva materiaali hätkähdyttää aluksi saajansa, mutta sehän onkin lopulta vain harmiton, silikoninen kirjanmerkki!

Tuotetiedot

Kirjanmerkki Veri

  • Kirjanmerkki silikonia
  • Pituus: n. 25 cm
2020-09-29T17:51:03+00:00