Tarvitsetko apua?

Kirjoitustaulu maailma - Sisustuselementti

45,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt on aika päästää mielikuvitus valloilleen! Tämä epätavallinen maailmankartta tarjoaa niin paljon mahdollisuuksia, että vain taivas asettaa rajat. Suoraan seinään kiinnitettävä kartta on samalla kirjoitustaulu, johon voit vaikkapa merkitä matkakohteitasi tai kirjoittaa muistilistan. Samalla saat kätevän maailmankartan, jonka voit muokata aivan oman makusi mukaiseksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä ilmeeltään pelkistetty maailmankartta ei olekaan aivan niin harmaa hiirulainen kuin miltä se ensi silmäyksellä saattaa vaikuttaa. Valjasta se asianmukaiseen käyttöön, niin siitä tulee todella ilmaisuvoimainen osa kotisi sisustusta. Väriltään se ei varmasti ole yhtä vaikuttava kuin monet muut tarjoamamme maailmankartat, mutta sillä on muita etuja: Voit kirjoittaa tai piirtää siihen liitutaulun tapaan ja kaiken lisäksi aivan oman mielesi mukaan.

Sisustuselementtinä kirjoitustaulu on pelkistetyn tyylikäs. Sisustus kertoo aina paljon kodin omistajasta ja nyt sinä päätät, mitä tämä kartta sinusta kertoo. Käytä sitä suunnitellaksesi matkoja tai kirjataksesi menneiden matkojen muistoja ja reittejä, kirjoita siihen päivittäin viestejä rakkaimmillesi, valjasta se muisti- tai ostoslistan rooliin tai opeta sen avulla lapsillesi maantietoa. Tämä sisustuselementti vetää varmasti katseet puoleensa riippumatta siitä, mihin sitä käytät. Lisäpisteitä se saa lisäksi ekologisesta materiaalivalinnasta, sillä se on valmistettu korkista liitutaulupinnoitteella.

Kartta-aiheinen kirjoitustaulu on tietysti tyylikäs valinta omaan kotiin, mutta myös ihana lahja ystävälle, joka mielellään antaa oman vivahduksensa sisustukseen. Kirjoitustaulu tarjoaa mahdollisuuksia ja sisustaja itse päättää, mihin kaikkeen taulua käytetään. Upea ja käytännöllinen lahja, josta jokainen voi tehdä itsensä näköisen!

Tuotetiedot

Kirjoitustaulu maailma - Sisustuselementti

  • Kiinnitetään suoraan seinään (itsekiinnittyvä)
  • Mukana liitu
  • Materiaali: korkki, liitutauluvinyyli
  • Mitat: 45,5 x 100 x 0,5 cm
2020-01-29T04:07:58+00:00