Tarvitsetko apua?

Kirjoitusvälineet Rumpu

11,90 €
Sis. alv
- +
Rumpusettiä muistuttavat kirjoitusvälineet ovat loistava lahjaidea kaikille muusikoille! Tämä muistiinpanovälinesetti yhdistää taitavasti vihot, kynät sekä pyyhekumit rumpusettityyliseksi kokonaisuudeksi, jotta voit kirjoittaa kaikki ideasi heti ylös. Upea lisä muusikon työpöydälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Näillä kirjoitusvälineillä ei hyvien ideoiden taltioiminen unohdu edes rummutuksen ajaksi. Tämä "rumpusetti" sisältää hauskan vihon, joka on itsessään kuin pieni rumpu, sekä kaksi lyijykynää kumeineen, jotka ovat kuin rumpukapulat ja mahdollistavat leikkisän rentoutumisen työn kiireessä. Pienen vihon sivut ovat tarrapintaisia, jotta voit kiinnittää muistiinpanosi juuri sinne mihin itse ne haluat. Vihon pieni koko takaa myös sen kuljetettavuuden - voit kirjoittaa ajatuksesi taskukokoiseen vihkoon milloin ja missä vain!

Nämä muistiinpanovälineet ovat täydellinen lisä toimistoon sekä upea lahja kaikille muusikoille tai musiikin ystäville, joilla piisaa huumorintajua ja lapsenmielisyyttä. Uraa musiikin parissa emme voi luvata, mutta hyvät naurut kylläkin! Paketti sisältää muistiinpanovihon sekä 2 lyijykynää kumeilla varustettuina. Vihko on materiaaliltaan paperia ja kynä on valmistettu TPR-materiaalista.

Tuotetiedot

Kirjoitusvälineet Rumpu

  • Vihko, 2 kynää pyyhekumeineen
  • Materiaali: vihko paperia, kynä TPR-materiaalia
2020-09-20T18:12:43+00:00