Tarvitsetko apua?

Kissable kannettava laturi älypuhelimille

35,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aivan mahtava ja hyvin kätevä lahjaidea kaikille meneville mimmeille, verkostoituneille kaupunkikiitäjille ja tehokkaille uranaisille! Kissable kannettava laturi älypuhelimille pelastaa, kun kännykän akku hupenee uhkaavasti, seinälaturi unohtui kotiin tai sähköpistoketta ei ole lähimaillakaan. Kissable kannettava laturi on naamioitu viattoman huulipunapuikon muotoon ja kulkee helposti käsilaukun pohjalla aina mukana. Tilaa heti lahjaksi tyttöystävällesi tai sille frendillesi, jonka puhelimen akku on aina loppu.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joka kerta sama juttu: älypuhelimen virta hupenikin yllättävän nopeasti eikä latauspistettä löydy noin vain. Ja vaikka löytyisikin, saattaa olla, että seinälaturi jäi yöpöydälle. Kännykän akku loppuu yleensä juuri silloin kuin sitä eniten tarvitsisi, ja hyvät neuvot ovat niin sanotusti kalliit.

Menevän ja kännykkäänsä taajaan käyttävän naisen paras neuvo ja paras lahja onkin tämä: Kissable kannettava laturi älypuhelimille pelastaa pulasta, kun akku vetelee viimeisiään ja täytyisi soittaa vielä se tärkein puhelu. Kissable näyttää viattomalta huulipunapuikolta, mutta itse asiassa se on tehokas akkulaturi kaikille älypuhelimille ja vastaaville elektronisille laitteille, esimerkiksi tableteille, mp3-soittimille, navigaattoreille ja muille pienille kannettaville laitteille. Kissable onkin maailman kätevin lisälaite myös esimerkiksi mökkireissuille, vaelluksille ja muihin tilanteisiin, joissa lisävirralle on tarvetta. Anna lahjaksi tämä aina tarpeellinen laite tyttöystävälle, bestikselle tai vaikka äidillesi, jonka älypuhelimesta on vahingossa aina virta loppu.

Kissable kannettavan laturin johtoliitännät ovat yhteensopivat niin vanhojen kuin uusienkin iPhone-puhelimien sekä Android-puhelimien kanssa, Ja kun Kissablen virta itsessään latauksen jälkeen on huvennut, se liitetään esimerkiksi tietokoneen USB-porttiin ja ladataan uudelleen täyteen.

Tuotetiedot

  • akun maksimivaraus: 2600 mAh (milliampeerituntia)
  • yhteensopiva useimpien älypuhelimien, esimerkiksi uusien ja vanhojen iPhonejen ja Android-puhelimien, sekä monien muiden pienten elektronisten laitteiden kanssa
  • ylilataussuoja
  • kolmiportainen latausindikaattori
  • input: DC5V – 1A
  • output: DC5V – 1A
  • latausaika: 2-3 h
  • mitat: 2,5 cm x 2,4 cm x 10 cm
2020-10-27T03:44:38+00:00