Tarvitsetko apua?

Kitaranmalliset pippuri- ja suolasirottimet

16,90 €
Sis. alv
- +
Tässä on lahja, joka rokkaa! Lähes joka aterialla ruokapöydästä löytyy myös suola- ja pippurisirottimet ruokailijoita varten. Näin ruokailijat voivat halutessaan lisätä ateriaansa mausteita oman maun mukaan. Kitaranmalliset suola- ja pippurisirottimet tuovat ateriointiin vähän rokkia mukaan, sillä suolaa tai pippuria ruokaan lisätäkseen ruokailijan tulee vähän näppäillä kitaran otelautaa, jotta mauste tulisi kitaran lavasta ulos. Kirkas muovi paljastaa hyvin, kummasta kitarasta löytyy suola ja kummasta pippuri. Nyt vain kitaraa heiluttelemaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Modernin kodin sekä rokkimimmien ja rokkihemmojen keittiöihin nämä hienosti muotoillut suola- ja pippurisirottimet sopivat erinomaisesti niin käyttöesineeksi kuin pieneksi ruokapöydän katseenvangitsijaksikin. Kaksi kirkasta kitaraa seisovat hienosti punaisessa telineessä ja houkuttavat ottamaan kitarat välittömästi tarkempaan syyniin. Suola- ja pippurisirottimet sopivat hyvin käteen ja niiden lapaosasta suola ja pippuri tulevat ulos, kun kitaraa kallistaa ja sormella vähän otelautaa napauttaa. Ehkä siinä voi samalla lempibiisin sointuja näppäillä!

Tuoreet tomaatit ja mozzarella basilikan kera ovat herkullinen yhdistelmä alkupalaksi. Suolaa ja pippuria on hyvä lisätä tämän alkupalan päälle juuri ennen tarjoilua ja jokainen haluaa tehdä sen yleensä itse. Kitaranmalliset suola- ja pippurisirottimet sopivat mainiosti vastaavanlaisten alkupalojen ja monien muiden aterioiden maustamiseen ruokapöydässä. Nämä hauskanmalliset sirottimet ovat ruokapöydässä kiva yksityiskohta, joka harvalta jää huomaamatta. Kitaransoittajille ja musiikin ystäville sähkökitaroita jäljittelevät suola- ja pippurisirottimet ovat hauska lahjaidea. Myös kaikenlaisiin musiikkiaiheisiin teemajuhliin sekä festareiden eväskoriin nämä sirottimet kuuluvat ehdottomasti. Tilaa nyt nämä hienot kitaranmalliset suola- ja pippurisirottimet lahjaksi tai omaan keittiöösi!

Tuotetiedot

Kitaranmalliset suola- ja pippurisirottimet

  • Pakkauksessa yksi suolasirotin ja yksi pippurisirotin sekä alusta
  • Materiaalit: muovi, silikoni
  • Värit: kirkas, alusta punainen
  • Mitat: 7,6 x 14,6 x 6,2 cm
2020-01-19T20:36:40+00:00