Tarvitsetko apua?

Koristesetti syntymäpäiväsankarille

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nokkela tapa yllättää pahaa aavistamaton työkaveri iloisin ja värikkäin juhlakoristein omalla työpisteellä. Jokaista tapahtumaa on aina syytä juhlistaa ja tämän koristesetin avulla siitä tulee vieläkin helpompaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kanssaihmisten muistaminen on aina mukavaa, varsinkin kun heidät pääsee kunnolla yllättämään. Tällä hurmaavalla Happy Birthday -synttärikoristesetillä juhlistat erinomaista työkaveria tai vaikkapa esimiestä. Voit ripustaa onnittelukoristeet työpisteelle ja viimeistellä juhlalookin mukana tulevilla juhlahatuilla. Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti ja pahvihatut päässä onkin hyvä kippistellä onnea tuleville vuosille.

Työpaikalla, jossa on erinomainen yhteishenki, viihdytään varmasti erinomaisesti. Muiden muistaminen ja juhliminen lisää hyvinvointia ja tekee arjesta aina hieman helpompaa. Tämän juhlavan setin avulla juhlistat niin kollegaa, omaa puolisoa kuin vaikka pientä koululaistakin. Yllätys onkin suurenmoinen, kun saapuu työpisteelleen tai vaikkapa keittiöön, joka kylpee onnentoivotuksissa.

Tuotetiedot

Koristesetti syntymäpäiväsankarille

  • Vahvasta kartongista ja narusta valmistettu juhlakoristesetti
2020-06-05T20:21:24+00:00