Tarvitsetko apua?

Koristetabletit Peura

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Peuran uljas siluetti koristaa tämän ruokailualustan pintaa. Kaunis kuviointi ja ulkonäkö saavat nämä tabletit sopimaan monenlaisiin kattauksiin ja tilanteisiin. Upean ulkonäkönsä ansiosta ne sopivat myös muihinkin tiloihin suojaamaan laskutiloja ja kaunistamaan.

Other customers bought

Kuvaus

Tyylikäs ja rouhean oloinen paperitabletti, jonka pinta on painettu näyttämään vanhalta kuluneelta puulta. Kauniin puukuvioinnin päällä on vaalea peuran pään siluetti sekä reinoja koristavat tähtinauhat.

Erinomainen alusta suojaamaan pöytää tahroilta ja kulumilta ruokaillessa ja kahvitellessa. Pöydän siivoaminenkin käy paljon nopeammin, sillä suurinosa murusista on juurikin näillä alustoilla, jotka voit helposti kierrättää.

Tyylitellyn ulkonäkönsä ansiosta nämä alustat sopivat erinomaisesti erilaisiin kattauksiin, niin juhlavampiin tilaisuuksiin kuin rennompiin illanistujaisiinkin. Ehdoton valinta jokaiselle, joka pitää juhlien ja tapaamisten järjestelemisestä. Kaunis tabletti sopii sellaisenaan esimerkiksi olohuoneen pöydälle tai vaikkapa lipaston päälle.

Tuotetiedot

Koristetabletit Peura

  • Lehtiö, jossa 50 arkkia alustoja
  • 100 g/m2 Offset-paperia, jonka valmistuksessa ei ole käytetty puuta
  • Koko A4 (42 x 29,7 cm)

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-30T21:24:07+00:00