Tarvitsetko apua?

Korurasia kaiverruksella

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Erittäin kaunis, hyvin käytännöllinen ja huippulaadukas – juuri sellainen lahja, jollaisia naiset rakastavat! Juhlava, minikokoinen ja lieriön muotoinen korurasia kulkee vaikka matkalaukussa mukana, ja lahjan saajan nimikaiverrus viimeistelee kokonaisuuden – tästä ei naiselle annettava lahja parane. Nahkainen rasia on siron näköinen ja sisuksessa on huopataskuja, joiden väliin korut mahtuvat parahultaisesti. Ilahduta nyt läheistä, esimerkiksi vaimoa tai tyttöystävää tällä ylevällä lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ohittamaton lahjaidea! Tämä nahkainen korulipas on jokaisen naisen paras ystävä. Lierön muotoiseen rasiaan mahtuvat omiin osastoihinsa niin sormukset, renkaat kuin ketjutkin. Lippaan sisus on jaettu huopaisilla väliseinillä ja korut säilyvätkin hyvässä järjestyksessä. Korurasia on vain vajaat 10 senttiä pitkä ja lieriön läpimitta on noin seitsemän senttiä, ja rasia mahtuukin vaikkapa käsimatkatavaroihin mukaan. Ei haittaa vaikka matkustaisi viikottainkin, korut ovat aina mukana ja tallessa rasiassa. Rasiassa on magneettilukko ja se on helppo avata ja sulkea. Juuri tällaisia ihania ja käteviä tarve-esineitä on hauska antaa lahjaksi!

Lahjan nostaa yhä suurempaan arvoon siihen kaiverrettava omistuskirjoitus: voit tilata haluamasi tekstin rasian kylkeen oheisen lomakkeen kautta, ja se kaiverretaan rasian kylkeen metalliselle laatalle. Kuvittele rakkaan ystäväsi tai kumppanisi ilo, kun hän saa lahjaksi näin kauniin esineen omalla nimellään varustettuna. Lahjan henkilökohtaisuus noiusee aivan uudelle tasolle, kun voit omistaa sen näin kirjaimellisesti saajalleen.

Tämä korurasia on miellyttävä lahja läheiselle naiselle, esimerkiksi vaimollesi tai tyttöystävällesi, ja käytännöllinen ja huomaavainen annettava myös liikelahjaksi kollegalle, joka joutuu matkustamaan paljon työkseen. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta – erinomainen idea!

Tuotetiedot

  • materiaali: lampaannahka (rasia), kiillotettu ruostumaton teräs (kaiverruslaatta)
  • magneettilukko
  • mitat: pituus 8,5 cm, läpimitta 6,4 cm
  • kaiverrus enintään 20 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2020-09-28T21:24:38+00:00