Tarvitsetko apua?

Koruteline saksanpähkinäpuusta

27,90 €
Sis. alv
- +
Tässäpä upea koruteline säilyttämään arvokkaimmat aarteesi! Saat aseteltua korusi, kellosi ja vaikkapa aurinkolasisi kauniisti joko telineen puisille nojapuille tai pohjan vuoratulle laatikolle. Näin korusi ovat aina helposti esillä ja kätesi ulottuvilla, kun haluat napata uudet korvakorut korviisi tai kotiin palatessasi laittaa aurinkolasisi kauniisti talteen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Upea korupuu säilyttää tärkeimmät ja kauneimmat korusi järjestyksessä. Tämä saksanpähkinäpuinen teline sopii moneen sisustukseen, vaikkapa yöpöydällä pidettäväksi. Enää eivät korusi pyöri pöydän kulmilla ja laatikon pohjilla tummumassa, vaan saat aseteltua ne kauniisti esille telineen puolapuille tai pellavalla vuoratulle pohjalle.

Tässä telineessä voit säilyttää niin rannekorut, sormukset, kellot kuin korvakorutkin ja ne ovat helposti saatavillasi. Sen lisäksi, että teline on kätevä säilytysratkaisuiltaan, saat myös koottua siihen korusi kauniiseen ja koristeelliseen asetelmaan.

Korutelineen saksanpähkinäpuu on antiikkikäsitelty vanhemman näköiseksi, mutta sen virtaviivainen muotoilu tekee siitä sopivan kaikenlaisiin sisustuksiin. Tästä saat myöskin hyödyllisen ja kauniin lahjan niin vaimolle, ystävälle, tyttärelle tai mikseipä vaikka miehesi kelloa ja kalvosinnappeja säilyttämään. Lahja, joka ei jää pölyttymään kaapin perälle vaan jolle varmasti tulee käyttöä!

Tuotetiedot

Kaunis koruteline saksanpähkinäpuusta

  • Tukipuut aurinkolasien, kellojen sekä rannekorujen säilyttämiseen.
  • Pohjalla vuorattu laatikko esimerkiksi sormuksille ja korvakoruille
  • Materiaali: keinotekoisesti vanhennettua saksanpähkinäpuuta, metallia, pellavaa
  • Mitat: 20.9 × 12.7 × 26.7 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-24T20:48:30+00:00