Tarvitsetko apua?

Kosketusnäytön puhdistaja älypuhelimille ja tableteille

6,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aivan mahtava lahjaidea ja jokaisen meneväisen henkilön toive-esine. Kun kannat taskussa tätä kosketusnäytön puhdistajaa, voit aina pyyhkiä älypuhelimesi tai tabletin kiiltelevän tahrattomaksi. Laitteet toimivat paremmin, kun niiden käyttöpinnat ovat puhtaat, ja lisäksi laitteiden käyttöikä pitenee, sillä puhtaaseen näyttöön ei ilmaannu pieniä naarmuja. Puhdistajassa on kaksi puolta ja sillä pyyhkii niin isommat tahrat kuin näkymättömätkin liat. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lähipiirisi teknologiaharrastajaa tällä kätevällä lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme lahjat.fi-toimituksessa ratkaisun ongelmaan, joka vaivaa kaikkia kosketusnäytöllisten laitteiden käyttäjiä: miten ihmeessä näyttö pysyy puhtaana, kun sen toiminta perustuu sen koskettelemiseen. Sormenjälkien ja rasvatahrojen jäämistä touchscreeniin on mahdoton välttää, kun näyttöä jatkuvasti näppäilee. Lisäksi näyttö kerää taskussa pientä nukkaa ja pölyä. Laitteen ikä vähenee ja rikkoutumisriski kasvaa, kun kosketusnäyttö on likainen, ja näyttähän se myös tahraisena hieman kuluneelta. Jos on hankittu kalliita laitteita, olisihan se hyvä, että niitä välillä puhdistettaisiinkin.

Tämä hauska ”pesupallo” onkin vastaus kaikkien kosketusnäyttöjen hoitamiseen. Kaksipuoleinen puhdistaja pyyhkii tehokkaasti lian, sormenjäljet ja suuremmatkin tahrat touchscreenistä. Pallon toisella puolella on froteepäällyste näkyvien tahrojen pyyhkimiseen, ja toisen puolen mikrokuitupinnalla puhdistetaan näkymätön lika, sormenjäljet ja pöly. Tämä puhdistaja toimii paljon paremmin kuin liinat tai t-paidan hihat, joihin älypuhelimia normaalisti pyyhitään.

Tämän puhdistajan pallomainen design on hauska ja myös kätevä, sillä pallosta saa hyvin otteen. Lahjana se onkin mutkattoman tarpeellinen tavara, joka ilahduttaa varmasti saajaansa ja kulkee aina kätevästi taskussa tai laukussa mukana. Osta nyt vaikkapa omalle lapsellesi tai sukulaislapselle, jotta heidän tekniset vempaimensa pysyisivät pidempään ehjinä ja siisteinä.

Tuotetiedot

  • kaksipuolinen: frotee suuremmille tahroille ja mikrokuitu pölylle ja sormenjäljille
2020-09-30T19:42:43+00:00