Tarvitsetko apua?

”Kruunu” seinäkoriste nimipainatuksella

Alkaen: 24,90 €
Sis. alv
- +
Hauska lahja niin nuorille kuin varttuneimmillekin kuninkaallisille! Tämä seinäkoriste sisältää kruunun kuvan sekä lahjansaajan nimipainatuksen: näyttää muuten erittäin komealta lastenhuoneen tai vaikkapa makuuhuoneen seinällä! Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi kaikille oman elämänsä kuningattarille ja kuninkaille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Valkoiset seinät ovat joskus pitkästyttäviäkin – miksi et siis piristäisi ystäväsi tai sukulaisesi sisustusta ja ostaisi hänelle lahjaksi tällaistä hauskaa ja rohkeaa seinäkoristetta? ”Kruunu” seinäkoriste sisältää nimittäin joko kuningattaren tai kuninkaan kruunun kuvan sekä lahjansaajan nimipainatuksen. Hauska tuote sopiikin kaikille rohkeille ja ennakkoluulottomille sisustajille – sekä totta kai myös lastenhuoneeseen pikkuprinsessoille ja -prinsseille.

Valitse vain kahdesta mallivaihtoehdosta mielestäsi sopivampi ja tilaa nyt kauttamme: tämä lahjatuote piristää kotia, tuo huumoria elämään ja näyttää totta kai upealta seinälle asennettuna. Erinomainen lahjaidea, tuumaamme lahjat.fi-toimituksessa!

Tuotetiedot

  • materiaali: PVC-muovi
  • mitat: 32 cm x 36 cm
  • mallivaihtoehdot: kuningatar, kuningas
  • nimipainatus kuuluu tilaukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-23T08:50:07+00:00