Tarvitsetko apua?

Kukkiva kuutio huonetuoksu

Alkaen: 23,90 €
(239,00 € / l) Sis. alv
- +
Pehmeän laventelin tai pirteän mandariinin tuoksuinen kukkiva huonetuoksu, joka vaihtaa väriä tuoksuöljyn kuluessa. Ilahduttava lahja hyvälle ystävälle tai koriste omaan kotisi tai miksipä ei vaikka työpaikallesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Upea kukkiva kuutio -huonetuoksu. Tämä kaunis ja elegantti huonetuoksu vapauttaa, valintasi mukaan, joko makean eksoottista mandariinin tai viettelevän kukkaista laventelin tuoksua. Samalla kun tuoksun öljy imeytyy näyttävään kukkaseen, vaihtaa kukkanen väriä vaaleasta joko sinertäväksi tai violetin sävyiseksi.

Huonetuoksu raikastaa ilmaa, peittää alleen epämiellyttäviä hajuja ja luo kotiin miellyttävää tunnelmaa. Tämä laventelin tai mandariinin tuoksuinen huonetuoksu sopii erinomaisesti varsinkin makuuhuoneeseen. Niin lempeä mandariini kuin laventelikin rentouttavat sinut ennen nukkumaan menoa ja herättävät lempeästi aikaiseen aamuun.

Kaunis tuoksu on mukava ja rentouttava ostos itselle omaksi iloksi tai voit piristää ystävää tai perheenjäsentä kauniilla ja käytännöllisellä yllätyksellä milloin vain. Erinomainen lahja viedä mukanasi jokaiselle uuteen kotiin muuttajalle. Miellyttävän tuoksuisessa kodissa on mukava elää ja olla.

Tuotetiedot

Kukkiva kuutio huonetuoksu

  • Mitat: 5.5 x 5.5 x 6cm
  • Kukka: käsinvalmistettu
  • Tuoksuvaohtoehdot: laventeli, mandariini (100ml)
  • Diffuuserin materiaali: keraaminen
  • Luonnonmukainen & vegaaninen
2020-10-31T02:37:41+00:00