Tarvitsetko apua?

Kukkokorkki Coq au Vin

11,90 €
Sis. alv
- +
Kaikkihan me tiedämme, ettei viini tykkää lillua avatussa pullossa, johon ilma karkaa sisään. Vaikka kuinka yrittäisi, vanha korkki ei enää sovi pullonkaulaan, ja näin hyvä viini menee hetkessä huonoksi. Harmillista, sillä hyvää viiniä ei saisi turhaan haaskata. Ratkaisun tarjoaa hauska kukkokorkki Coq au Vin, joka pitää ilman loitolla. Kukkokorkki on täydellinen lahja kaikille huumorintajuisille viininystäville.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Löytyykö lähipiiristäsi ketään, joka rakastaa Ranskaa, hyvän ruoan ja juoman luvattua maata? Henkilöä, joka rakastaa Bordeauxin viinejä, Champagne-alueen samppanjaa ja ranskalaisen keittiön klassikkoruokia. Kun seuraavan kerran kutsut Ranska-fanit koolle, sujauta pullonkaulaan kukkokorkki Coq au Vin, niin hilpeä tunnelma on taattu. Nimi viittaa tietenkin ranskalaiseen klassikkoruokaan, mehevään kanapataan, joka saa punaviinistä täyteläisen makunsa. Voit siis heittäytyä ranskalaiseen tunnelmaan täysin ja tarjoilla Coq au Vin:iä maistuvan viinin kera. Ja jos ette juo pulloa tyhjäksi, kukkokorkki pitää huolen siitä, ettei huolella valittu viini hapetu. Näin viini-iloa riittää pitkäksikin aikaa!

Hauska Kukkokorkki Coq au Vin on toisin sanoen mitä mainioin lahja lähipiirin frankofiileille, jotka kaipaavat pientä piristystä arkeen. Hauskalla ulkomuodollaan se muistuttaa siitä, ettei asioita kannata ottaa liian vakavasti, ei edes viinejä. Kukkokorkki Coq au Vin herättää varmasti keskustelua illallispöydän ääressä, naurusta puhumattakaan. Kiitos pienen kukon, viininjuonti ei koskaan ole ollut yhtä hauskaa. Heitä lopulliset hyvästit happamille viineille ja anna kukkokorkin kiekua!

Tuotetiedot

  • Coq au Vin
  • silikoni.
  • viinipullot huolella.
  • kestävä.
2020-10-27T07:54:14+00:00