Tarvitsetko apua?

Kullattu neliapila kaulaketjussa

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Upea ja arvokas lahjaidea ja esimerkiksi loistava liikelahja yhtiökumppanille tai tuliainen bisnesneuvotteluun. Neliapila tuo kantajalleen roppakaupalla onnea, ja kultaus säilöö tämän aidon lehden kultakuorien sisään. 24 karaatin kultaus on myös kallisarvoinen ja huomiota herättävä ominaisuus kaulaketjussa – tämä lahja sopiikin myös juhlavampiin tilanteisiin, esimerkiksi ylioppilaslahjaksi tai pyöreille merkkipäiville. Osta nyt ja anna saajalleen lahjaksi hyvää onnea tämän upean riipuksen muodossa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä lahja yllättää takuuvarmasti saajansa. Nelilehtiset apilat ovat hyvin harvinaisia, ja sellaisen löytäminen tietää hyvää onnea. Nyt ei kuitenkaan tarvitse lähteä etsimään apiloita kukkakedoilta ja niityiltä, sillä esittelemme lahjat.fi-verkkokaupassa tämän aidon nelilehtisen apilan. Se on saanut kuorekseen 24 karaatin kultauksen, ja näin siitä onkin muodostunut mitä arvokkain ja juhlavin lahjatavara.

Tämä nelilehtinen apila roikkuu kullattuna riipuksena kaulaketjun päässä, ja tästä lahjasta muotoutuukin saajalleen varmasti onnenkalu, jota ei oteta kaulasta pois kuin hätätapauksessa. On erittäin huomioon ottava ajatus antaa lahjaksi tällainen hyvän onnen symboli, joka on kulkeutunut kulttuurissamme jo vuosisatojen ajan. Nelilehtinen apila on yksinkertaisesti kaunis ajatus ja juhlava lahja, ja jos etsit persoonallista ja ainutlaatuista annettavaa, olet löytänyt sen tämän kauniin lahjan muodossa.

24 karaatin kultaus tekee apila-kaulaketjusta myös hyvin kallisarvoisen, ja se sopiikin annettavaksi erityislaatuisissa juhlatilanteissa, esimerkiksi valmistujaislahjaksi, ylioppilaslahjaksi tai läheiselle ystävälle esimerkiksi 30- tai 40-vuotisjuhlissaan. Myös äitisi tai isäsi ilahtuu varmasti, jos huomiot hänet antamalla tämän kaulaketjun lahjaksi – vanhemmatkin tarvitsevat elämässään hyvää onnea, ja mikä olisikaan mukavampaa kuin saada sitä omalta jälkikasvultaan lahjaksi.

Tuotetiedot

  • aito neliapila
  • 24 karaatin kultaus
  • ketjun pituus: 44 cm
2020-04-05T11:14:08+00:00