Tarvitsetko apua?

Kuminen rannerengas koristeella ja kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä koru on erittäin rock! Klassista designiä edustava kumiranneke sisältää teräslaatan, johon voidaan kaiverruttaa lahjansaajan nimi. Mikä olisikaan hienompi ja modernimpi asustelisä esimerkiksi rokkikeikalle tai villiin illanviettoon? Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tästä ei koru katu-uskottavammaksi muutu! Mustasta kumista valmistettu rannerengas näyttää kädessä erittäin rouhealta ja varastaa huomion esimerkiksi iltaklubilla tai livemusiikkikeikalla. Totta kai rengas on itsessään laadukas ja kestävä, ja lahjana se on siksikin oivallinen annettava. Lahjapotentiaalin viimeistelee renkaan keskellä olevaan teräslaattaan kaiverrettava lahjansaajan nimi: tämä lahja on yhtä aikaa tyylikäs ja henkilökohtainen!

Kuminen rannerkoru on myös oivallinen annettava esimerkiksi kollegalle tai työporukan kaikille jäsenille kiitokseksi hyvästä työstä – kaiverruta jokaisen työkaverin nimi erikseen ja ilahdutat heitä varmasti. Osta nyt verkkokauppamme kautta tämä kuminen rannekoru – tyylikäs, moderni ja klassinen!

Tuotetiedot

  • hakaslukko
  • materiaali: kumi, ruostumaton teräs hopeoinnilla
  • pituus: 22 cm, sisältää lukon
  • värit: musta, hopea
  • kaiverrus enintään 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2020-06-05T11:46:58+00:00