Tarvitsetko apua?

Kumirannerengas kultakoristeilla ja kaiverruksella

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt on tarjolla erityisen karismaattinen koru: tämä miesten rannekoru on valmistettu kestävästä kumista ja viimeistelty metallikoristeilla. Lisäksi siihen voidaan kaiverruttaa lahjansaajan nimi, mikä tekee totta kai rannerenkaasta entistäkin paremman lahjaidean. Se on totisesti saajalleen tuunattu ja siitä muodostuu varmasti hänen lempiesineensä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mustaa, kultaa ja hopeaa: tämän rannerenkaan väriyhdistelmä on klassisen toimiva! Kyseessä on miesten hillitty ja charmantti pukeutumislisä, joka viimeistelee juhlapuvun ja nostaa arkipukeutumisen seuraavalle tasolle. Tämä rannerengas on yksinkertaisesti ilo silmälle ja totta kai myös lahjansaajalle: voit tuunata korusta täysin henkilökohtaisen lahjansaajan nimikaiverruksella. Annakin tämä rannerengas lahjaksi esimerkiksi aviomiehellesi ja katso, kuinka hänen silmänsä alkavat loistaa lahjapakettia avatessaan.

Loistavan lahjaidean kruunaavat rannekkeen pituuden säätömahdollisuus ja robusti lukko, joka ei taatusti anna periksi. Tilaa elämäsi läheiselle miehelle tämä rannerengas nyt!

Tuotetiedot

  • koukkulukitus
  • materiaalit: kumi, ruostumaton teräs
  • pituus: 22 cm (sisältää lukituksen)
  • värit: musta, hopea, kulta
  • kaiverrus enintään 9 kirjainta, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-02-26T11:13:49+00:00