Tarvitsetko apua?

Kuohuviinilasi Sexy and single

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Malja sinkkuelämälle! Tähän lasiseen, punaisilla glittereillä koristeltuun kuohuviinilasiin on painettu vihjaileva teksti "Sexy and single!" ja punainen, herkullisen houkutteleva suukkosuu. Hauska lahja niin sinkulle kuin parisuhteesta eronneelle ystävällesikin. Sinkut rulaavat!

Other customers bought

Kuvaus

Elämämme kaipaa välillä glitteriä, eikö totta? Tyylikästä, kirkkaanpunaista glitteriä on runsaasti tämän kuohuviinilasin pinnalla ja vieläpä leikkisän hauskalla tavalla. Tässä kuohuviinilasissa on punainen, kutsuva suukkosuu ja tekstinä "Sexy and single!". Siinäpä vasta ytimekästä sanomaa kerrakseen! Tällaisesta lasista on paljon hauskempaa juoda kuohuviiniä ja tietenkin juot siitä myös samppanjaa silloin, kun on aihetta juhlia oikein kunnolla. Lasi käteen rohkeasti ystävänpäivänä ja uuden vuoden aattonakin, niin voit kertoa ympärillä oleville henkilöille tilanteesi ilman sanojakin. Mihin se sitten johtaakaan, sen saat nähdä!

Mahtava lahja sinkkutytölle tai vastikään eronneelle ystävällesi. Samalla hyvin käytännöllinen ja nauruhermoja kutkuttava lahja. Anna se ehdottomasti silmäniskun kanssa. Ei tosikoille! Kuohuviinilasin materiaali on lasia ja sen koko on noin 24 cm. Lasin varressa on pieniä pyöreitä, koristeellisia pisteitä ja sen jalka on päällystetty punaisella glitterimassalla. Pestävä käsin.

Tuotetiedot

Kuohuviinilasi

  • Lasissa "Sexy and single!" -teksti ja kiiltävän punaiset huulet
  • Materiaali: Lasi
  • Koko: n. 24 cm
2020-09-20T21:05:15+00:00