Tarvitsetko apua?

Kuplamuovipuku

19,90 €
Sis. alv
- +
Miehet, naiset, nuoret ja vanhat - te kaikki kuplamuovin ystävät! Olitpa sitten hermoheikko sään tai elämän kolhujen suhteen, taikka muuten vain huumorityyppi, tässä on sinulle seuraava must have -asu! Voittamaton vaatevalinta juhliin, väkijoukkoihin, rankkasateeseen, festareille tai epämiellyttäviin tilanteisiin. Hauska ja ainutlaatuinen lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedän erään lapsen, joka toivoi parikymmentä vuotta sitten joululahjaksi pelkästään paljon kuplamuovia. Kehitys kehittyy ja maailma menee eteenpäin: nykyään kuplamuovia voi kuin voikin tilata lahjaksi, ja vieläpä monikäyttöisemmässä muodossa kuin koskaan! Kukapa meistä ei rakastaisi poksutella palloja rikki kuplamuovista?

Tämän tuotteen mainiona puolena on se, että nyt kuplamuovi kulkee mukanasi minne tahansa menetkin. Tämän puvun kuplamuovi nimittäin suojaa sinua kolhuilta ja rankkasateelta niin bileissä, jalkapallopeleissä, festivaaleilla tai missä vain suurissakin kansanjuhlissa. Pyöräily -ja rullaluisteluonnettomuuksien asfaltti-ihottumat ovat historiaa! Piknikilläkään ei enää tarvitse huolehtia vaatteiden likaantumisesta tai syödessä ja juodessa sotkemisesta. Muovipuku toimii mainiona jäänsärkijänä muun muassa ensitreffeillä! Jos deittisi ei arvosta huumoria, hänellä tuskin on asiaa jatkoon! Voitpahan aina paukutella tylsyyksissäsi asuasi.

Tämän kuplamuovipuvun tilattuasi et luultavasti enää halua lähteä kotoa ilman sitä. Kaatuminenkaan ei enää tunnu samalta. Hanki tämä puku ehdottomaksi turvaksi polttareihin tai villin ystäväsi syntymäpäiville. Mikäli todella välität jostakusta, haluat myös suojella häntä kaikelta, mitä hän keksiikään pelätä. Hanki kovia todellisuuden iskuja pehmentämään nerokas kokovartaloilmatyyny.

Tuotetiedot

Kuplamuovipuku

  • One size: sopii lähes kaikenkokoisille
  • Kaksiosainen: hupullinen takki ja kuminauhalliset housut
2020-09-19T15:05:56+00:00