Tarvitsetko apua?

Kuulakärkikynä kaiverruksella

32,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässäpä erittäin klassinen lahjaidea, joka sopii myös virallisempiin tilanteisiin, esimerkiksi liikelahjaksi tai läksiäislahjaksi työtoverille. Kuulakärkikynä, joka kantaa omistajansa nimikaiverrusta, on elegantti ja hienostunut tuote, ja nyt voit tilata sen kauttamme. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tyylikästä, perinteikästä ja taatusti tarpeellista: kuulakärkikynä kaiverruksella on mitä sopivin annettava vaikkapa vaarille pyöreinä merkkipäivinä, opiskelijalle koulun aloituksen kunniaksi tai kollegalle läksiäislahjana. Sen lisäksi, että tämä kynä on totta kai ominaisuuksiltaan täydellisen moitteeton, se myös näyttää kirjoituspöydällä upealta ja arvokkaalta. Kantaapa elegantti pukeutuja tätä kynää rintataskussa tai käsilaukun sivutaskussakin, niin hienolta se alati näyttää.

Kun mietit hieman tavanomaista arvostavampaa ja korkea-arvoisempaa lahjaa, tässä on ehdottomasti valintasi. Kuulakärkikynä kaiverruksella on perinteinen ja aina toimiva annettava, joka ilahduttaa varmasti saajaansa ja on totta kai myös joka päivä arjessa tarpeen.

Tuotetiedot

Kuulakärkikynä kaiverruksella

  • pituus: 14 cm
  • kaiverrus enintään 18 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2020-05-26T13:41:49+00:00