Tarvitsetko apua?

Kuvakehys vinyylilevyille

11,90 €
Sis. alv
- +
Ystäväpiirissäsi on varmasti vinyylilevyjen keräilijä! Heitä on paljon: olohuoneen nurkat notkuvat levyjä, toinen toistaan harvinaisempia ja vanhempia. Nyt voit ilahduttaa lähipiirisi vinyyliharrastajaa tällä upealla tuotteella. Näihin kuvakehyksiin voidaan nimittäin ripustaa kaikkein tärkeimpiä levyjä, esimerkiksi kallisarvoisia ensipainoksia tai muuten vain sydäntä lähellä olevia vinyylejä. Kehykset on helppo koota ja purkaa ja levyihin pääsee helposti käsiksi. Ei muuta kuin vinyylit seinälle – miten hauska sisustusidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vinyylilevyt ovat jälleen muodissa! Musiikkia myydään vähemmän kuin koskaan aiemmin, mutta vinyyli sen kuin porskuttaa. Siinä onkin eittämättä vanhan ajan charmia, ja monet musiikkiharrastajat ovat sitä mieltä, että ainoastaan vinyylillä musiikki kuulostaa lämpimältä ja analogiselta. Mutta vinyylilevyissä on myös esteettinen ulottuvuus. Sikäli, että ne ovat esimerkiksi cd-levyjä huomattavasti kookkaampia, niiden kansikuvat ovat oikeastaan oma toinen taiteenlajinsa ja kuuluisat levynkansien tekijät nauttivat vähintään yhtä suurta arvostusta kuin itse muusikot. Tämän tuotteen avulla lp-levyjen kansitaiteista tulee hienoja ja tietenkin myös hyvin trendikkäitä sisustuselementtejä ja samalla harvinaiset levyt säilyvät taatusti suorina ja tallessa: sujautat kallisarvoisimmat ja rakkaimmat vinyylisi näihin helposti kasattaviin kehyksiin ja ripustat ne seinälle ihailtaviksi. Miten nerokas ja pop-uskottava sisustustemppu voikaan olla! Ja kun haluat kuunnella kehystettyjä levyjä, niihin pääsee hyvin helposti käsiksi, sillä kehykset on purettavissa yhtä nopeasti kuin ne kasattiinkin. Tämä lahjaidea on täysin ohittamaton silloin, kun ystäväpiiriisi kuuluu intohimoinen vinyyliharrastaja. Ilahdutat häntä takuuvarmasti, kun ostat verkkokauppamme kautta hänelle tämän hienon tuotteen lahjaksi. Groovava sisustusidea ja oiva lahja, sanomme lahjat.fi-toimituksessa!

Tuotetiedot

* yhteensopiva kaikkien 33 cm (12) kokoisten vinyylilevyjen kanssa * yhteensopiva myös tupla-albumeiden kanssa * ripustetaan naulalla seinään
2020-10-29T17:36:10+00:00