Tarvitsetko apua?

Kynänteroitin Pinokkio

9,90 €
Sis. alv
- +
Kaikki varmaan tietävät tarinan Pinokkiosta, jonka nenä alkoi kasvaa aina, kun tämä sortui valehteluun. Nyt Pinokkion nenä taas vastaavasti lyhenee, mutta tämä johtuu vain siitä, että ”nenä” onkin kynä ja Pinokkio itse asiassa hauska kynänteroitin! Loistava lahja esimerkiksi lastenhuoneeseen, jossa vielä puukynät ovat ahkerassa käytössä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ai ettäkö ei muka enää tarvittaisi teroittimia? Väärin! Lapset, jotka tykkäävät piirtää, taitelijat, kirjailijat, jotka luonnostelevat mielellään ensin aiheensa kynällä… Digitalisaatio ei sentään ole vielä syönyt tarvetta lyijy- ja värikynille ja sitä kautta aina on myös tarvetta teroittimelle. Joka on tietysti aina hukassa jossain laatikon perukoilla… Noh, tätä Pinokkion pään näköistä teroitinta on mahdotonta hukata, sillä hauskan ulkonäkönsä ansiosta sitä haluaa ehdottomasti pitää paraatipaikalla pöydän päällä!

Hauska lahja piirtämisestä pitävälle tai kirjoittamista opettelevalle lapselle, kirjailijalle tai sellaiseksi haluavalle, taiteilijalle, copywriterille, runoilijalle tai kenelle tahansa vanhaa kunnon kynää käyttävälle, joka lapsena piti tästä puunuken tarinasta. Sen iloinen ilme antaa varmasti puhtia visaiseenkin tehtävään ja sen tarina saa mielikuvituksen laukkaamaan aivan uusiin ulottuvuuksiin. Mukana tulee myös puukynä, ja sillehän paras säilytypaikka on tietysti Pinokkion nenänä.

Tuotetiedot

Kynänteroitin Pinokkio

  • Sisältää lyijykynän
  • Lahjapakkauksessa
2020-10-22T04:56:32+00:00