Tarvitsetko apua?

Kynnenkuivaaja Mopsi

11,90 €
Sis. alv
- +
Näppärä ja viehättävä vekotin, joka saa kynsilakkasi kuivumaan vain nappia painamalla. Mopsin näköinen kynnenkuivaaja on kaunis koristus meikkipöydällä ja on aina helposti kätesi ulottuvilla. Hauska ja käytännöllinen lahjaidea kaikille naisille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lemmikki, joka on jokaisen kiireisen naisten pelastus. Tämä mopsi, joka tuo laittautumiseen pilkahduksen huumoria, toimii kynnenkuivaajana. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun lähtiessä kodista ulos: töihin, juhliin tai muille asioille, huomaat että kynsilakkasi on lohkeillut- eikä aikaa tuoreen lakan kuivatteluun juuri ole. Tämä pikku lemmikki tulee silloin arvoon arvaamattomaan. Sipaiset nopeasti kerroksen lakkaa kynsiin ja annat lemmikkimopsin hoitaa loput. Mopsi napsautetaan päälle nappia painamalla, jonka jälkeen tämä pikku ihme kuivaa kyntesi puhaltamalla niille ilmaa. Vekotin toimii paristoilla, joten se on myös helppo ottaa mukaan ja käyttää sähköttömässäkin tilassa.

Pienestä mopsista saat hauskan ja käytännöllisen lahjan kaikille kynsilakan ystäville. Käytännöllinen ja kaunis esine sopii hyvin istumaan niin meikkipöydän kulmalle kuin kylpyhuoneen hyllyllekin.

Tuotetiedot

Kynnenkuivaaja Mopsi

  • Aktivoituu nappia painamalla, puhaltaa ilmaa, joka kuivaa kynnet
  • Mitat: 9 x 9 x 10cm
  • Materiaali: muovi
  • Toimii 2 AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Pakattu kauniisti
2020-10-29T18:02:20+00:00