Tarvitsetko apua?

Kynttilä Kukkakuvio

Alkaen: 7,90 €
(13,86 € / kg) Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kerro se kynttilöin! Ilahduta ystävääsi kauniilla kynttilällä, jonka pinnalla kiertää kaunis vaaleanpunainen kukkakuvio. Kynttilän muodon voit valita pilarin ja pallon väliltä, jolloin se miellyttää juuri omaa silmääsi.

* Pakolliset kentät

7,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kaunis ja romanttinen kynttilä koristamaan kotisi sisustusta, luomaan tunnelmaa romanttisille illallisille tai rentouttaviin kylpyhetkiin. Kauniin vaalea kynttilä hennon vaaleanpunaisilla kukkakuvioilla on niin keveä, että se sopii hyvin myös kirkkaisiin kesäpäiviin ja valoisiin iltoihin. Toki pimeissä syys- ja talvi-illoissa lämmin kynttilänvalo pääsee parhaimmin oikeuksiinsa, oli se sitten asetettuna parvekkeelle tai olohuoneeseen.

Voit valita itsellesi mieluisen kahdesta eri vaihtoehdosta. Toinen on niin sanotusti perinteinen pilarimallinen kynttilä ja toinen pyöreän mallinen. Molemmissa kynttilöissä on aivan samanlainen kuviointi koristamassa sen kaunista pintaa.

Kynttilä on myös erinomainen lahja, niin hyvälle ystävälle tai sukulaiselle kuin myös hieman vieraammallekin lahjan saajalle. Voi helposti viedä kynttilän tupaantuliaisina, valmistujaisiin kuin myös kaikenlaisina merkkipäivinä. Tai voit vain hankkia tämän kauniin kynttilän ihan vain omaksi iloksesi!

Tuotetiedot

Kynttilä kukkakuvioilla

  • Valitse: pyöreä tai pilarin mallinen kynttilä
  • Koristeltu vaaleanpunaisella kukkakuviolla
  • Värit: valkoinen ja vaaleanpunainen

Tuotetiedot

Kynttilä kukkakuvioilla

  • Valitse: pyöreä tai pilarin mallinen kynttilä
  • Koristeltu vaaleanpunaisella kukkakuviolla
  • Värit: valkoinen ja vaaleanpunainen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-29T18:26:08+00:00