Tarvitsetko apua?

Kynttilä Ruusu

Alkaen: 7,90 €
(13,86 € / kg) Sis. alv
-12,00 %
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tuulahdus kesäistä puutarhaan ruusuisen kynttilän muodossa. Hurmaavan romanttinen kynttilä ilahduttamaan ja virkistämään omaa kotiasi tai tuomaan piristystä ystävällesi. Voit valita kahdesta kynttilämallista itsellesi mieleisen; joko pyöreän tai perinteisemmän pilarimallisen kynttilän.

* Pakolliset kentät

7,90 €

Kuvaus

Hurmaava ja erittäin romanttinen kynttilä koristamaan kotisi sisustusta, luomaan tunnelmaa romanttisille illallisille tai rentouttaviin kylpyhetkiin. Kauniin vaalea kynttilä täynnä upeita ruusuja, joiden tuoksun voit miltei tuntea. Kynttilä on niin keveän oloinen, että se sopii hyvin myös kesäisiä iltoja ilahduttamaan. Voit hyvin sytyttää kynttilän luomaan tunnelmaa, kun pääset pitkän päivän päätteeksi kylpyyn lepuuttamaan lihaksiasi. Kynttilänvalo tietenkin pääsee parhaiten oikeuksiinsa pimeissä ja hämärissä tiloissa, mutta voi hyvinkin olla, ettet raaski näin kaunista kynttilää sytyttää, jolloin kynttilä toimii kauniina koriste-esineenä!

Voit valita itsellesi mieluisen kahdesta eri vaihtoehdosta, joko pilarin mallisen tai pyöreän mallisen kynttilän. Molemmissa kynttilöissä on samanlainen ruusukuviointi koristamassa sen pintaa.

Kynttilä on myös erinomainen lahja niin hyvälle ystävälle tai sukulaiselle kuin myös hieman vieraammallekin lahjan saajalle. Toki voit hankkia kynttilän itseäsikin ilahduttamaan!

Tuotetiedot

Kynttilä Ruusuilla

  • Valitse: pyöreä tai pilarin mallinen kynttilä
  • Koristeltu ruusuilla
  • Värit: valkoinen, vihreä ja vaaleanpunainen

Tuotetiedot

Kynttilä Ruusuilla

  • Valitse: pyöreä tai pilarin mallinen kynttilä
  • Koristeltu ruusuilla
  • Värit: valkoinen, vihreä ja vaaleanpunainen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-14T08:02:29+00:00