Tarvitsetko apua?

Lady & Gentleman lasinaluset

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nämä hienommallekin herrasväellekin sopivat pahviset lasinaluset ovat erinomainen ja mutkaton lahjaidea esimerkiksi tuliaiseksi illanistujaisiin, viemiseksi tupareihin tai hauskaksi huomionosoitukseksi ensimmäisen oman kodin ostaneelle. Pakkaus sisältää 12 lasinalusta, joihin on painettu toiselle puolelle rouvan ja toiselle puolelle herrasmiehen tyylitelty piirroskuvamotiivi. Osta heti tämä hauska ja helppo lahja ja ilahduta ystävääsi. Lasinalusia tarvitaan aina, ja näin charmantteja ne eivät ole aiemmin olleet.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme ylpeinä nämä mitä tyylikkäämmät ja coolimmat lasinaluset! Suojaat pöydän pinnan kuumilta kupeilta ja huurteisilta laseilta, ja silti luksus huokuu näistä kauniista keittiötarvikkeista. Vastustamattomia tarve-esineitä, joita aina pitää keittiössä olla. ”Lady & Gentleman” lasinaluset ovat oiva lahjaidea moneen tilanteeseen ja mutkaton tuliainen ystävien kutsuille.

Lady & Gentleman” lasinaluset ovat hyväksi havaitusti materiaaliltaan karhennettua pahvia, ja lasi tai kuppi pysyvätkin vakaasti lasinalusen päällä. Nämä tyylikkäät keittiötarvikkeet näyttävät luksusmaisilta myös olohuoneen lipaston päällä tai baarikaapin oheistavarana, ja niistä voi myös askarrella näyttävän sisustuselementin, jos lasinalusia on muutenkin kaapissa jo riittämiin. Pakkaus sisältää 12 lasinalusta, ja jokaisessa niistä on kaksipuolinen painatus: toisella puolella rouvan siluetti laitettuine hiuksineen, huulipunineen ja kaulaketjuineen, toisella puolella herramotiivi silinterihattuineen, viiksineen ja rusetteineen. Nämä ovat niin hauskoja, että lasinalusia tulee myös käytettyä eikä vain seisotettua keittiön nurkassa.

”Lady & Gentleman” lasinaluset ovat ykköslahjaidea kaikille, jotka tuntevat oloinsa kotoisiksi cocktail-kutsuilla, iltajuhlissa tai pianobaarien arvokkailla nahkaistuimilla. Osta ystävällesi lahjaksi, vie tupareihin mukanasi tai anna tuliaiseksi illallisille. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta!

Tuotetiedot

  • sisältää 12 lasinalusta
  • painatus
  • pahvi
  • 9,3 cm x 9,3 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-29T22:25:15+00:00