Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Ho Ho Ho

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Ikivihreä Joulupukin lausahdus Ho Ho Ho komeilee nyt tämän upean lahjapussin kyljissä! Tyylikkään valkoisella taustalla olevat mustat kirjaimet yhdessä punaisen sisäosan kanssa luovat varsin näyttävän kokonaisuuden. Kassia on nyt myös saatavilla kahdessa eri koossa, jotta varmasti löydät itsellesi täydellisen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ho Ho Ho -lahjapussi on mahtava valinta jokaisen joululahjan paketiksi! Tämä kerrassaan upeasti suunniteltu sekä muotoiltu paperikassi on varsin elegantti näky. Sen kyljissä komeileva iki-ihana ja tuttu Joulupukin Ho Ho Ho –tervehdys saa väkisinkin hymyn kaikkien lahjansaajien kasvoille. Pussiin kätket kaikki mahtavat yllätyksesi kätevästi ja vaivatta. Tähän ajattoman tyylikkääseen lahjakassiin saat mahdutettua kaikki joulun kunniaksi lahjaksi ostamasi korut ja hajuvedet sekä hauskat lelut. Säästät myös aikaa paketoimiselta. Paperikassi on myös uudelleenkäytettävissä sekä kierrätettävissä! Se on siis kaiken muun lisäksi myös ekologisesti kannattava ja kestävä valinta!

Tätä upeaa lahjapussia on nyt saatavilla kahdessa tarkoin suunnitellussa koossa, jotta varmasti löydät jokaiselle lahjallesi täydellisen paketin. Kassit ovat muodoltaan klassisen paperikassin muotoisia, vain pienemmässä mittakaavassa. Täydellinen lisä jokaiseen joululahjaan!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Ho Ho Ho

  • Saatavilla 2 eri koossa
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjapussin pyöreällä kortilla
  • Kuviointi: Ho Ho Ho -teksti punavalkoisella taustalla
  • Mitat: 11 x 16 x 5 cm (Pieni), 18 x 21 x 8 cm (Keskikokoinen)
  • Materiaali: lakattu paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-26T09:38:49+00:00