Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Jouluiset tähdet

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Parhainkaan joululahja ei ole täydellinen ilman upeaa lahjakassia. Tämä elegantti tähtikuvioitu paperikassi, hopeisten vivahteiden kera, on varsin jouluinen valinta mielitiettysi tai lapsesi joululahjan kääreeksi. Nyt saatavilla kolmessa upeassa koossa, jotta sinulla on mistä valita. Mahtava lisä jokaiseen lahjaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jouluiset Tähdet -lahjapussi on mahtava valinta jokaisen päivänsankarin lahjan kääreeksi tai joululahjojen kääreeksi. Tämä kauniilla tähdillä ja lumihiutaleilla koristeltu lahjakassi beigellä taustalla on täydellinen valinta lapsesi tai mielitiettysi lahjaa varten! Siihen kätket kaikki mahtavat yllätyksesi kätevästi ja vaivatta. Tähän hauskaan ja hupaisaan lahjapussiin saat kaikki syntymäpäivien kunniaksi ostamasi korut, hajuvedet sekä viinipullot, unohtamatta tietysti lasten leluja, tyylikkäästi pakettiin. Säästät myös aikaa paketoimiselta, minkä lisäksi näppärä paperikassi on myös uudelleen käytettävissä sekä kierrätettävissä! Hopeasävytteinen beige paperikassi on siis myös ekologisesti kannattava valinta.

Tätä upeaa lahjakassia on nyt saatavilla kolmessa tarkoin suunnitellussa koossa, jotta varmasti löydät lahjallesi täydellisen paketin. Yksi näistä on mitoitettu juuri viinipulloille sopivaksi, kun taas kaksi muuta ovat hieman matalampia sekä leveämpiä, jotta varmasti löydät omalle lahjallesi täydellisen lahjakassin. Upea lisä jokaiseen lahjaan, jolla varmasti saat hymyn päivänsankarin tai joululahjan saajan kasvoille!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Jouluiset Tähdet

  • Saatavilla 3 eri koossa
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjakassin
  • Kuviointi: hopeisia tähtikuvioita beigellä taustalla
  • Mitoitus: Viinipullon kokoinen, keskikokoinen, suuri
  • Materiaali: matta lakattu paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-01T04:10:53+00:00