Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Perhoset

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Tällä laadukkaasta paperista valmistetulla lahjakassilla voitat varmasti kaikkien sydämet omaksesi! Ihanaa lahjakassia on nyt saatavilla kahdessa käytännöllisessä koossa, jotta varmasti löydät juuri sinulle sopivan kokoisen lahjapaketin. Uskomattoman kaunis ja perhoskuvioinniltaan hento lahjakassi on varma valinta jokaiseen merkkipäivään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suloinen lahjakassi on varmasti varsin oiva tapa, hauskan lahjan lisäksi, saada hymy kaikkien kasvoille! Ja mikä olisikaan enää sen kauniimpaa kuin ihanat vaaleanpunaiset perhoset, joita kaikki varmasti rakastavat. Sitä paitsi, tämä kassi sopii yhtä hyvin lastesi lisäksi myös lahjakassina mielitietyllesi sekä muille perheesi jäsenille. Se onkin lähes täydellinen valinta melkein kenelle tahansa joululahjan paketiksi. Hauska paperikassi on myös aina uudelleenkäytettävissä sekä kierrätettävissä. Tyylikkyytensä lisäksi lahjapussi onkin myös varsin ekologinen vaihtoehto!

Tätä kaunista perhoskuvioitua lahjakassia on nyt saatavilla kahdessa käytännöllisessä koossa, jotta varmasti löydät itsellesi juuri täydellisen. Pienempi näistä on kooltaan 18 x 21 x 8 cm ja suurempi 25 x 33 x 11 cm. Saat lähes kaikenkokoiset ja –malliset lahjat hauskaan pakettiin kuluttamatta aikaa tarpeettomaan paketointiin ja teippailuun. Näihin lahjakasseihin piilotat kaikki lapsesi rakastamat lelut ja muut ihanat yllätykset!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Perhoset

  • Saatavilla 2 erikokoisena
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjapussin
  • Kuviointi: Erisävyisiä vaaleanpunaisia perhosia valkoisella taustalla
  • Koko: 18 x 21 x 8 cm (keskikokoinen)/ 25 x 33 x 11 cm (suuri)
  • Materiaali: paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-22T15:51:24+00:00