Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Rento joulupukki

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Tällä hauskalla, mutta samalla tyylikkäällä, rennon joulupukin koristamalla lahjakassilla teet joulusta väkisinkin hilpeän! Kenelle tahansa lahjan ostatkin, on nauru taattu hänen vastaanottaessaan sen tässä ihanassa lahjakassissa! Kahvallista paperikassia on nyt saatavilla kahtena eri kokoisena, joista toinen sopii esimerkiksi viinipullolle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hauska ja samalla tyylikäs lahjakassi saa varmasti hymyn kaikkien lasten kasvoille! Mikä onkaan sen ihanampi tapa vastaanottaa lahja kuin humoristisessa paperikassissa, jonka kuvioinnissa komeilee rennonletkeä Joulupukki punaisella taustalla. Sitä paitsi, voit käyttää tätä lahjakassia yhtä hyvin niin mielitiettysi kuin perheenjäsentesikin lahjaan, sillä kuka ei pikku huumoripukista nauttisi! Täydellinen valinta jokaisen joululahjan paketiksi!

Tätä hauskaa kassia on nyt saatavilla kahdessa eri koossa, jotta varmasti löydät parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi sopivan. Toinen näistä on mitoiltaan keskikokoinen ja toinen viinipullolle tai muulle pitkän malliselle lahjalle sopiva. Saat lähes kaikenkokoiset ja -malliset lahjat hauskaan pakettiin kuluttamatta aikaa tarpeettomaan paketointiin ja teippailuun. Paperisten lahjakassien parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu myös niiden uudelleenkäyttömahdollisuus sekä kierrätyskelpoisuus. Kerrassaan mahtava lahjakassi jokaisen kuusen alle!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Rento Joulupukki

  • Saatavilla 2 eri koossa
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjakassin kortilla
  • Kuviointi: Valkoiset Joulupukin kasvot punaisella taustalla
  • Mitat: 18 x 21 x 8 cm/ 12 x 37 x 8 cm
  • Materiaali: lakattu paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T08:18:58+00:00