Tarvitsetko apua?

Lahjapussi Turkoosi

Alkaen: 4,90 €
Sis. alv
- +
Elegantti ja hienostunut sekä samalla ajattoman tyylikäs. Sellainen on uusi upea turkoosi lahjapussimme, joka sopii lähes jokaisen lahjan kääreeksi. Nyt tätä lahjakassia on saatavilla kolmessa eri koossa, jotta varmasti löydät haluamallesi lahjalle sopivan turkoosin värisen kassin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko parempaa tapaa antaa lahjan saajalle pullo laadukasta viiniä kuin ajattoman tyylikkäässä paperipussissa? Nyt ilmestyneet uudet turkoosit lahjakassit häikäisevät pelkistetyllä tyylikkyydellään. Nämä paperista valmistetut elegantit kassit nopeuttavat lahjaostoasi vähentämällä pakkaamiseen kuluvaa aikaa. Ja ne ovat myös tietysti uudelleenkäytettävissä sekä kierrätettävissä! Siis myös ekologisesti loistava valinta lahjasi kääreeksi. Kaikki tämä nyt yhdessä kangaskahvallisessa paperikassissa!

Tätä upeaa lahjapussia on saatavilla kolmessa eri koossa, joista yksi on tarkoitettu viinipullolle tai muulle pitkänmuotoiselle lahjalle. Kaksi muuta ovat hieman matalampia sekä leveämpiä, jotta variaatioita riittäisi, ja löytäisit juuri sinun valitsemaasi lahjaan täydellisen käärön. Mikä onkaan sen ihanampaa kuin vastaanottaa upeita lahjoja kauniissa paketissa? Myös antamisen ilo kasvaa lahjapuitteiden ollessa kunnossa. Aina elegantti valinta, joka varmasti saa päivänsankarin hymyilemään!

Tuotetiedot

Lahjapussi - Turkoosi

  • Saatavilla 3 eri koossa
  • Sisältää yhden kangaskahvallisen lahjakassin
  • Kuviointi: turkoosi infinity-kuvio
  • Mitoitus: Viinipullon kokoinen, keskikokoinen, suuri
  • Materiaali: matta lakattu paperi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-27T06:55:23+00:00