Tarvitsetko apua?

Lamppu leijuvalla varjostimella

129,90 €
Sis. alv
- +
Magiikka on parhaimmillaan silloin, kun sen toimivuutta ei pysty käsittämään. Niin kuin tämän lampun kohdalla, magiaa on eittämättä ilmassa, sillä tämän upean lampun varjostin näyttää kuin veitsellä kahtia leikatulta – ja ylempi puolisko leijuu ilmassa. Näin todella onkin, kiitos magneettikentän, joka pitää ylemmän osan paikoillaan. Molemmissa puoliskoissa on oma LED-valo, joka viimeistelee illuusion. Hieno sisustustarvike trendikkääseen kotiin ja arvokas lahja esimerkiksi joulupakettiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sisustustuotteissa on joskus erityistä taikaa, selittämäntöntä charmia ja vahvasti yliluonnollista fiilistä. Sellaiset sisustustarvikkeet luovat kotiin mystistä auraa ja ylimaallista henkeä, ja ne rakentavatkin osaltaan kodista vielä tyylikkäämpää ja ajassa kiinni olevaa.

Nyt esittelemme tämän leijuvalla varjostimella varustetun lampun, joka totisesti täyttää edellä mainitut kriteerit. Sen maaginen ulkomuoto nimittäin hämmästyttää ja kummastuttaa, ihastuttaa ja herättää esimerkiksi vierailulle tulevien ystävien puolelta takuuvarmasti keskustelua. Tämän lampun varjostin nimittäin leijuu ilmassa – tarkemmin sanottuna sen ylempi puolisko, joka näyttää kuin veitsellä alapuolesta irti leikatulta. Jutun juju on vahva magneetti, joka asemoi yläosan paikoilleen – magiikan takana on tiede! Molemmilla puoliskoilla on oma virtakytkimensä, joten kun molemmat palavat, illuusio on vahva ja tunnelma taianomainen. Itse lamput ovat uusinta LED-tekniikkaa, valovoimaisia, energiaa säästäviä ja pitkäikäisiä.

Tämä leijuva lamppu on mitä mainioin annettava esimerkiksi tyylitietoiselle ja sisutusta rakastavalle ystävällesi joululahjaksi tai sisarukselle syntymäpäiväpakettiin. Uuteen kotiin tupaantuliaisenakin se tietenkin toimii ja onkin sekä arvokas että hienostunut annettava moneen tilanteeseen. Tilaa heti tämä upea deko ja valovoimainen lamppu – lahjat.fi-toimituksen vahva suositus!

Tuotetiedot

  • toimitetaan lahjapakkauksessa
  • LED-valo
  • ylempi varjostin leijuu magneetin avulla ilmassa
  • materiaali: muovi, puu
  • väri: musta
  • mitat: 45 cm x 14,5 cm x 14,5 cm
  • paino: 1318 g

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-27T07:47:44+00:00