Tarvitsetko apua?

Lasinalunen Kuormalava

15,90 €
Sis. alv
- +
Lasinaluset suojaavat pöydän pintaa ja ovat kaunis osa kattausta. Ne myös vaimentavat lasin ääntä. Kuormalavan pienoismalli hymyilyttää varmasti jokaista lahjansaajaa! Nämä lasinaluset täydentävät hienosti myös parvekkeen tai terassin ilmettä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä mielettömän hauska lasinalunen on niin kutsutun eurokuormalavan pienoismalli. Se on valmistettu täydellisen eurolavan mukaisesti mitta-asteikolla 1:10. Pakkauksessa on 4 kappaletta näyttävää, mäntypuista alustaa. Materiaali on kestävää ja luonnonväristä, ja se myöskin tuoksuu miellyttävälle ja luonnolliselle. Tällaiset omaperäiset lasinaluset ovat paitsi hauskat katseenvangitsijat ja pöytäkoristeet, minkä lisäksi ne ovat myös käytännölliset. Lasinalusilla suojelet hienon pöytäsi pintaa tahroilta ja kosteudelta tai jos tarjoilet kuumia juomia, lasinaluset ovat silloinkin hyvänä suojana. Hapokkaat juomat, kuten viinit, jättävät herkästi jälkiä pöydän pintaan. Mäntypuinen lasinalunen on helppo pitää puhtaana, se kestää kovaakin käyttöä ja likaa sekä pysyy hyvin paikallaan lasin alla.

Mainio lahjaidea ystäväsi puutarhakutsuille tai mökille viemisiksi. Loistava valinta myös uuteen kotiin tupaantuliaisiksi. Yllätä ystäväsi hienolla lahjalla!

Tuotetiedot

Lasinalunen Kuormalava

  • 4 kpl/setti
  • Täydellinen Eurolavan pienoismalli (mitta-asteikko 1:10)
  • Suunnittelu: Labyrinth Design Studio Barcelona
  • Materiaali: mänty
  • Mitat: 12 x 7 x 2 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-23T03:57:18+00:00