Tarvitsetko apua?

Lasten mittausviivotin

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Lapset kasvavat nopeasti – ja heidän mittaamisensa on vanhempien, mummojen ja vaarien mielestä huikean hauskaa puuhaa. Vaikka lapset eivät aina haluaisikaan olla mitattavina, tämän mittausviivottimen edessä hekin ehkäpä heltyvät ja antautuvat mitattaviksi, vaikka sitten kesken leikkien. Viivottimen yhteispituus on kaksi metriä, joten tämä viivotin kestää lapsuudesta aikuisuuteen ja muodostuu vuosien saatossa hauskaksi muistoksi. Tilaa nyt – erinomainen lahjaidea pienten lasten vanhemmille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun lapsi syntyy, alkaa sukulaisten ja isovanhempien ”Kylläpä hän on kasvanut” -puhe, joka tietenkin jatkuu aikuisuuteen asti. Ja lasten pituuksiahan täytyy mitata tasaisin väliajoin. Perinteinen tapa mitata lapsen pituus on pitää kirjaa mittauskerroista ja päivämääristä esimerkiksi mummolan ovenkarmissa, eikä siinä mitään – perinteet ovat hauskoja niistä on mukava pitää kiinni.

Nyt esittelemme kuitenkin kerrassaan mahtavan lapsen mittausviivottimen, joka taittuu kokoon ja kulkee näin mukana, missä tahansa perhe kulkeekin. Lapsi voidaan mitata aina halutuilla hetkillä – lapsi itse ei tietenkään tästä aina niin välitä, mutta sukulaisten oikkuja on joskus hyvä noudattaa. Viivotin vain taitetaan auki ja mittaus voi alkaa. Viivottimessa on ennalta painettuja kuvia ja tärkeitä etappeja lapsen elämästä, mutta lisäksi siihen voidaan kirjoittaa itse mittauspäivämäärät ja pituudet. Viivottimen pituus on kaksi metriä, joten siihen mahtuu useimpien ihmisten koko pituuskasvu – näin viivottimesta tulee aikuisiällä hauska muisto ja ikuisesti säilytettävä lapsuusajan esine.

Osta tämä hauska ja mutkaton mutta silti hyvin syvällinen lahja vastasyntyneen vanhemmille – tämä saattaa olla tärkein esine, minkä he lahjaksi voivat saada. Sopii täydellisesti myös ristiäislahjaksi tai vaikkapa yksivuotislahjaksi.

Tuotetiedot

  • mitat: leveys 1,6 cm, pituus 2 m
  • materiaali: pyökki; messinkiniitit, tekonahka
2020-10-26T20:23:29+00:00