Tarvitsetko apua?

Lautasenalussetti DJ Turntable

19,90 €
Sis. alv
- +
Vitsikäs ja kätevä setti, joka saa jokaisen DJ:n räpyttelemään silmiään epäuskosta. Setti sisältää korkista valmistetut aluset lasille, pannulle ja lautaselle, asianmukaisella levysoitindesignilla. Käytännöllinen ja hauska lahja kaikille musiikin ystäville!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ajat ovat muuttuneet ja vaikka kaikki modernit musiikin tallennusmuodot ovat osin syrjäyttäneet vinyylilevyt, niillä on edelleen vankka kannattajakuntansa. Vinyylilevyihin liittyy nostalgiaa ja monet pitävätkin niitä juuri sinä ainoana oikeana tapana kuunnella musiikkia. Niinpä levyjä on edelleen tarjolla runsaasti ja aina uusia, vinyyliaiheisia tuotteita tulee markkinoille.

Tämä lautasenalussetti on hyvä esimerkki vinyyliaiheisista tuotteista. Vitsikäs setti sopii upeasti jokaiselle DJ:lle, musiikin ystävälle ja muutenkin vain niille, jotka pitävät hassuista sisustustavaroista. Kolmiosainen setti esittää DJ-levysoitinta, tunnetaan myös nimellä turntable, jonka voi purkaa kolmeen osaan lounas- tai illallisajan saapuessa. Itse ”levysoitin” on lautasenalunen, ”vinyylilevy” on pannualunen ja ”levyn” keskiosa sopii juomalasin alle. Ja kaikki nämä on valmistettu ekologisesta korkista, joka eristää hyvin estäen kuumia kattiloita ja astioita polttamasta pöytää tai muuta alustaa, jolle ne lasketaan.

Nyt käsissäsi on kultainen tilaisuus hankkia oma DJ-setti kohtuulliseen hintaan. Musiikin joudut valitettavasti soittamaan muualta, tosin.

Tuotetiedot

Lautasenalussetti DJ Turntable

  • DJ-levysoitinta esittävä lautasenalussetti
  • Sisältää lasin-, pannun- ja lautasenalusen
  • Materiaali: korkki, MDF
2019-12-14T23:06:15+00:00