Tarvitsetko apua?

LED Cocktailsekoitin

15,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Haluatko sekoitella juomia aivan kuten Tom Cruise elokuvassa Cocktail? Tämän päivitetyn LED Cocktailsekoittimen avulla pääset toteuttamaan itseäsi seuraavissa juhlissasi ja saat taatusti katseet kääntymään puoleesi. Tässä sekoittajassa on nimittäin sisäänrakennettu valaisumekanismi, mikä antaa sekoittajalle hieman futurististen scifi-elokuvien tunnelman. Komea ilmestys hämärässä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sekoita juomasi näyttävästi tämän LED Cocktailsekoittimen avulla. Jännittävät led-valot antavat sekoittajalle uutta ilmettä ja saavat juomat näyttämään juuri kuin avaruudesta tulleilta. Sekoitin on erinomainen lahja uuteen asuntoon muuttaneelle tai vaikkapa näyttävä tuliainen vuoden suuriin juhliin. Kun olet juhlien isäntänä tai emäntänä ja valmistat juomat vieraillesi tällä sekoittimella, sekä sinä että juhlasi jäätte takuulla jokaisen janoisen vieraan mieleen!

Sekoittimella voidaan rakentaa erilaisia juomia oman maun mukaan ja tehdä se vieläpä erinomaisen tyrmäävällä tavalla led-valojen välkkyessä sekoittimessa tyylikkäästi. Viihdytä vieraita sekoittamalla upeita drinkkejä hämärässä, jotta led-valot pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Saat rakennettua juomien sekoituksesta näyttävän esityksen, joka tekee kerralla vaikutuksen vieraisiisi. Toimii myös mahtavana lahjaideana esimerkiksi tupareihin vietäväksi, jolloin tämä hienous pääsee takuulla oitis käyttöön!

Tuotetiedot

LED Cocktailsekoitin

  • Toimii AAA-paristolla (ei mukana)
  • Vedenpitävä
  • Vilkkuu nopeasti
  • Materiaali: Muovi
  • Mitat: 22 cm (korkeus), 8 cm Ø
  • Väri: Läpinäkyvä
2020-10-26T19:19:25+00:00